search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 19:23
MENU CLOSE

Χάρι – Ουίλιαμ: Μίλησαν στο τηλέφωνο – Σε ρόλο… ειρηνοποιού η Κέιτ! (Video)

15.04.2021 10:48
harry-new

Σε μια χρονική στιγμή που οι σχέσεις τους δεν είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο, οι πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ μίλησαν στο τηλέφωνο, καθώς σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα το Σάββατο 17 Απριλίου πρόκειται να συναντηθούν στην κηδεία του παππού τους, Πρίγκιπα Φιλίππου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την πρωτοβουλία πήρε η Κέιτ Μίντλετον η οποία γνωρίζοντας τον ισχυρό δεσμό ανάμεσα στα δυο αδέρφια, θέλησε να βελτιώσει την κατάσταση μεταξύ τους.

Έτσι, όσο ο Χάρι παραμένει σε καραντίνα για λόγους ασφαλείας μετά την πτήση του στην Βρετανία από τις ΗΠΑ, μίλησε στο τηλέφωνο με τον αδερφό του χωρίς, ωστόσο, να έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο της συνομιλίας τους.

Σε κάθε περίπτωση, όσα ειπώθηκαν τόσο από τον Χάρι όσο και τη Μέγκαν στην περίφημη συνέντευξη στην Όπρα έχουν πληγώσει βαθιά τον Γουίλιαμ, όπως και την Κέιτ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 19:18