search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:58
MENU CLOSE

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να γίνω πατέρας» (Videos)

16.04.2021 10:16
xaralampidis-new

Για την απόφασή του να μην παντρευτεί ποτέ και να μη δημιουργήσει οικογένεια μίλησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ενώ αναφέρθηκε και την υπαρξιακή κρίση που έπαθε στα 40 του χρόνια.

«Δεν παντρεύτηκα ποτέ. Είναι ένα αίνιγμα που δεν παντρεύτηκα γιατί είμαι άνθρωπος συντροφικός, της συμβίωσης, ανεκτικός. Το παράκανα με τη δουλειά. Έδωσα πολλή ενέργεια στη δουλειά μου. Όταν βλέπω τις πρώην συντρόφους μας να είναι καλά με τις οικογένειές τους νιώθω μια επιβράβευση» είπε -μεταξύ άλλων- καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Είμαι βαθιά μοναχικός άνθρωπος. Δεν έχω νιώσει την ανάγκη να γίνω πατέρας. Γιατί θα ήθελα να γίνω ένας υπεύθυνος πατέρας. Όχι να γίνω δωρητής σπέρματος.

Κάποιες φορές με τρόμαξε ο έρωτας. Όταν είδα αξιόλογους ανθρώπους που ξεκίνησαν ερωτευμένοι, να μπαίνω ανάμεσά τους για να μην χτυπηθούν… μπροστά στα παιδιά τους… Υπάρχει ρατσισμός με όσους δεν έχουν παντρευτεί… ότι κάτι δεν πάει καλά.

Η σχέση που έχει ένας άνθρωπος με το κράτος και την εφορία δείχνει πολλά πράγματα για την προσωπικότητά του.

Στα 40 παθαίνω υπαρξιακή κρίση. Δεν μετάνιωσα ούτε μια στιγμή που ασχολήθηκα με την πολιτική. Βασική μου αρχή είναι η ευγένεια. Το μόνο πάθος μου ήταν το σινεμά. Εκεί έχασα λεφτά.

Έβγαζα χρήματα από την τηλεόραση και τα πέταγα στις ταινίες. Αν θα ξαναζούσα στη ζωή μου, θα έκανα λιγότερο σεξ και θα χόρευα περισσότερο» είπε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:58