search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:59
MENU CLOSE

Κεφαλονιά: Παρουσιάστηκε αυτοβούλως ο οδηγός του τζιπ που παρέσυρε τα παιδιά – Αρνείται τις κατηγορίες

18.04.2021 10:35
peripoliko_ekav_0.jpg

Στην Αστυνομία εμφανίστηκε ο οδηγός του τζιπ που παρέσυρε, χτύπησε και εγκατέλειψε πέντε ανήλικα παιδιά έξω από το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης, στο Αργοστόλι.

Ο οδηγός που αναγνώρισε τον εαυτό του στα ρεπορτάζ, πήγε στην αστυνομία, αρνείται ωστόσο παντελώς τις κατηγορίες και δηλώνει πως πέρασε από το σημείο του τροχαίου μετά το συμβάν.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα portoni.gr, η αστυνομία αναζητά απαντήσεις στις κάμερες που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή για να διαπιστώσει αν και κατά πόσο ευσταθούν οι ισχυρισμοί του.

Συγκινεί η ανάρτηση της μητέρας ενός εκ των παιδιών

«Σήμερα ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη μέρα για την οικογένεια μου…Τις 3 το μεσημέρι ένιωσα την μου να σταματά…Όταν αντίκρυσα το προσωπάκι που βλέπετε κάτωχρο με τα ρούχα του λερωμένα από εμετό κ το σωματάκι του σε διάφορα σημεία με μελανιές κ εκδορές οι παλμοί μου έγιναν έντονοι κ κόμπος έπιασε το στομάχι μου. Έμαθα για το τροχαίο. Αυτός που το προκάλεσε ισχυρίζεται ότι δεν το προκάλεσε. Ότι δεν κατάλαβε ότι εμπλέκεται. Παρόλα αυτά παρουσιάστηκε στο τμήμα», αναφέρει στα social media, σύμφωνα με το ekefalonia.gr.

«Η σύζυγος του παρατήρησε νευριασμένη τα παιδιά (ήταν παρέα με ποδήλατα)κ απλά έφυγαν. Ο Κωστής κ ένα άλλο παιδί τραυματισμένα εγκαταλειμμένα στο δρόμο. Αναρωτιέμαι…Αν ήταν σκυλιά θα ήταν μεγαλύτερο το ενδιαφέρον; Αν ήταν γνωστά τους παιδιά ;Ότι κ αν έγινε ,όπως κ αν έγινε, ας κοιτάξουν αυτά τα μάτια κ ας μπορέσουν να κοιμηθούν ειδικά αν είχε συμβεί κάτι χειρότερο.. Ευχαριστώ το Θεό που τον φύλαξε (όλα τα παιδιά)κ εύχομαι να υπάρξει δικαιοσύνη.(Η φωτό είναι παλιά) Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα ,τα τηλεφωνήματα, τις ευχές κ τη συμπαράσταση σας…», συνεχίζει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:57