search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:10
MENU CLOSE

Τατσόπουλος για Κυψέλη: Τι να πω στο παπαδαριό, ύστερα από αυτό το προσκλητήριο σε ομαδική αυτοχειρία;

18.04.2021 20:01
tatsopoulos_new

Τις εικόνες με τα υπαίθρια κορωνοπάρτι στην Κυψέλη σχολίασε στα social media, o Πέτρος Τατσόπουλος.

«Εντάξει, ρε φίλε. Μετά από μια τέτοια εικόνα, τι να πω στο παπαδαριό; Ότι ο κορονοϊός δεν διαπραγματεύεται; Ότι δεν είναι το πρόβλημα εάν θα τα βρούμε ή δεν θα τα βρούμε μεταξύ μας, εάν θα έχουμε έναν πιστό ανά δεκαπέντε μέτρα ή έναν πιστό ανά εικοσιπέντε μέτρα, θα τον έχουμε σε όσα γ@μημ@@α μέτρα χρειάζεται προκειμένου να περιορίσουμε αυτή τη μαζική σφαγή, αυτή την ανελέητη πανδημία –πόσο δύσκολο πια είναι να γίνει κατανοητό κάτι τόσο αυτονόητο;», αναφέρει.

«Όχι, πες μου, ρε φίλε, τι να πω στο παπαδαριό, ύστερα από αυτό το προσκλητήριο σε ομαδική αυτοχειρία; Θέλω να πιστεύω ότι είσαι ξύπνιος άνθρωπος, έχεις καταλάβει από καιρό ότι ζεις σε μια κουραστική χώρα, σε μια εξουθενωτική χώρα, σε μια χώρα που σε ξεπατώνει προκειμένου να αποδεχτεί όσα αλλού αποδέχονται όσοι έχουν σώας τας φρένας, μια χώρα που προ αμνημονεύτων χρόνων, σε έναν κόσμο θεών και δαιμόνων, ανακάλυψε πρώτη τον ορθό λόγο και σήμερα, στην ίδια χώρα, μια χούφτα άνθρωποι αγωνίζονται ενάντια σε κάθε μορφή θρησκευτικής ή κοσμικής παραφροσύνης, δακτυλοδεικτούμενοι, λες και είναι εκείνοι οι παράφρονες, λες και είναι εκείνοι που ισχυρίζονται τέρατα και σημεία…», συνεχίζει.

« Όχι, πες μου, ρε φίλε, μετά από μια τέτοια εικόνα, τι να πω στο παπαδαριό; Ότι δεν σε προστατεύει από τον κορωνοϊό η θεία μετάληψη, αλλά σε προστατεύει η βότκα σφηνάκι; Αυτό θέλεις να του πω; Όχι, πες μου, αν θέλεις να του το πω, του το λέω. Ή μήπως θέλεις να του πω ότι σε αυτή τη χώρα, την πιο σταρχιδίστικη χώρα του κόσμου, που μένει διαχρονικά μετεξεταστέα στην αλληλεγγύη, ο καθένας χέστηκε για τη ζωή του διπλανού του και διατηρεί πάντα ακέραιο τον τρόπο και τον τόπο, καθώς και το δικαίωμα στην αυτοκτονία;», καταλήγει στην ανάρτησή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01