search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:00
MENU CLOSE

Στο πλευρό του «ΦλΕΡΤ» η ΕΣΗΕΑ

19.04.2021 18:53
esiea-new

Την στήριξή του στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής «ΦλΕΡΤ» στην ΕΡΤ, Γιώτα Παππά σχετικά με την υπόθεση του τραγουδοποιού Σπύρου Γραμμένου, εξέφρασε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει την αμέριστη στήριξή του στη συνάδελφο Γιώτα Παππά, αρχισυντάκτρια της ψυχαγωγικής εκπομπής της ΕΡΤ “ΦλΕΡΤ”.

Η ενέργεια δύο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας να καταθέσουν επερώτηση στην οποία ζητούν, μεταξύ άλλων, να γίνεται έλεγχος στις εκπομπές της ΕΡΤ, είναι τουλάχιστον ακατανόητη, καθώς το μόνο σίγουρο είναι ότι η δημόσια τηλεόραση και κατ’ επέκταση η ελληνική κοινωνία δεν “κινδυνεύουν” από στίχους τραγουδιών» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Γραμμένος, κατά την παρουσία του στην εκπομπή της ΕΡΤ ερμήνευσε το γνωστό σκωπτικό άσμα του «Κουκουλοφόρος». Ακολούθησαν αντιδράσεις, με τους βουλευτές της ΝΔ, Δημήτρη Μαρκόπουλο και Θανάση Πλεύρη να καταθέτουν ερώτηση στη Βουλή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 18:59