search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:32
MENU CLOSE

«Μαμά, μπαμπά, είμαι λαϊκιστούλης» – Δηκτικό σχόλιο «Καθημερινής» κατά Πλεύρη και Μαρκόπουλου

18.04.2021 10:24
spyros-grammenos

Κριτική στους δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που έκαναν ερώτηση στη Βουλή για το τραγούδι του Σπύρου Γραμμένου στην εκπομπή «φλΕΡΤ» της ΕΡΤ ασκεί η «Καθημερινή».

«Μαμά, μπαμπά, είμαι λαϊκιστούλης» γράφει ο «Στέντωρ» παραφράζοντας το «Μαμά, μπαμπά, είμαι κουκουλοφόρος»: Οι βουλευτές Θάνος Πλεύρης και Δημήτρης Μαρκόπουλος, οι οποίοι θεώρησαν ότι το άσμα «εξωραΐζει» πράξεις βίας, «όπως η δολοφονική επίθεση στη Μarfin». Γι’ αυτό και συνυπογράφουν ερώτηση στη Βουλή. Τι ζητούν; «Να απόσχει (η εκπομπή) στο μέλλον από παρόμοιες ενέργειες». Δηλαδή; Ποιες ενέργειες παρομοιάζουν στο «Μαμά, είμαι κουκουλοφόρος»; Θα ήταν πιο πρακτικό οι βουλευτές να επιστρατεύσουν το γούστο τους για να καταρτίσουν μια λίστα απαγορευμένων. Θα απαγόρευαν το «Μάνα, θα πάω στα καράβια», γιατί εξωραΐζει το brain drain. Το «Μάνα, με τους εννιά σου γιους» γιατί συκοφαντεί την αντισύλληψη. Για το «Μου θυμίζεις τη μάνα μου», ούτε συζήτηση. Κόβεται γιατί προπαγανδίζει το οιδιπόδειο».

Με πληροφορίες από zoornalistas.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:31