search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:10
MENU CLOSE

Χάρις Αλεξίου: Πρωταγωνίστρια σε σειρά του Παπακαλιάτη! (Video)

20.04.2021 10:30
aleksioy-new

Σαν βόμβα έπεσε, λίγους μήνες πριν, η είδηση ότι η Χάρις Αλεξίου εγκαταλείπει το τραγούδι μετά από πενήντα χρόνια διαρκούς παρουσίας τόσο στη μουσική σκηνή όσο και τη δισκογραφία, με αμέτρητες επιτυχίες στις αποσκευές της και με ένα κοινό που θα την ακολουθεί ακόμα και μετά τη δύσκολη αυτή απόφαση.

«Ένιωσα ότι η φωνή μου δεν ανταποκρίνεται πια» είχε πει τότε η μεγάλη ερμηνεύτρια με τους χιλιάδες θαυμαστές της να υποκλίνονται στο μεγαλείο τόσο της φωνής της όσο και της ψυχής της.

Μια νέα είδηση «βόμβα» θέλει, αυτή τη φορά, τη Χαρούλα Αλεξίου να πρωταγωνιστεί σε σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Πρόκειται για εννέα ωριαία επεισόδια, τα οποία θα θυμίζουν κινηματογραφική ταινία, τα γυρίσματα της οποίας θα πραγματοποιηθούν στους Παξούς.

Αν και το κανάλι του Αμαρουσίου ήθελε τη νέα αυτή σειρά, τελικά θα τη δούμε από τη συχνότητα του Mega, το οποίο έχει χτίσει μια πολύ δυνατή μυθοπλασία για την επόμενη σεζόν που αναμένεται να αλλάξει τις ισορροπίες στην τηλεθέαση.

Έτσι, η Χαρούλα Αλεξίου πραγματοποιεί την πρώτη της εμφάνιση ως ηθοποιός στην τηλεόραση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema, ο ρόλος της θα είναι πλήρης, καθώς δεν πρόκειται για μια γκεστ εμφάνιση. Μάλιστα, μαζί της θα είναι μία ακόμη σημαντική ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του Παπακαλιάτη, η Μαρία Καβογιάννη.

Εν αναμονή, λοιπόν, μιας μεγάλης επιστροφής από μια μεγάλη προσωπικότητα και μια σπουδαία καλλιτέχνιδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:09