Με δύο νέα ριάλιτι «χτυπάει» ο ΑΝΤ1 το Φθινόπωρο
Σε αναβρασμό βρίσκεται ο ΑΝΤ1 σε σχέση με το πρόγραμμα της νέας σεζόν. Το κανάλι επεξεργάζεται διάφορα σενάρια σχετικά με τα ριάλιτι, στα οποία θέλει να επενδύσει.
Αυτή τη στιγμή, υπάρχει πολύ έντονο το σενάριο να επιστρέψει η “Φάρμα”, η οποία αν και βγήκε τελευταία στον τηλεοπτικό αέρα και έχοντας απέναντι το σαρωτικό “Master chef”, κατάφερε να εξασφαλίζει μία ικανοποιητική τηλεθέαση σε μόνιμη βάση.
Μάλιστα, μεγαλύτερη από τις τρεις κωμικές σειρές στην prime time και για αυτό το λόγο, ο ΑΝΤ1, τουλάχιστον για το πρώτο μισό της επόμενης σεζόν δεν θα επενδύσει σε κωμικό πρόγραμμα (με εξαίρεση το εναλλακτικό project του Μάρκου Σεφερλή με ζωντανό κοινό).
Μάλιστα σύμφωνα με το tvnea υπάρχει και μία πληροφορία πως την ίδια περίοδο με τη “Φάρμα”, θα βγει και δεύτερο ριάλιτι που δεν αποκλείεται να έχει κατεύθυνση προς τη μαγειρική.
Για να δούμε…