search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:11
MENU CLOSE

Εστίαση: Μέχρι 6 άτομα ανά τραπέζι, χωρίς SMS και ωράριο (Video)

24.04.2021 20:22
Estiasi_new

Έτοιμοι να λειτουργήσουν τηρώντας ευλαβικά τους όρους ασφαλείας δηλώνουν οι επιχειρηματίες της εστίασης, λίγες μέρες πριν από την επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων τους.

Χωρίς SMS για τους πελάτες αλλά και με το ωράριο λειτουργίας έως τις 23.00 το βράδυ θα λειτουργήσει η εστίαση.

Με τραπέζια μόνο έξω, 6 άτομα ανά τραπέζι και αποστάσεις από 0,90 – 1,80 μ. ανάλογα με τη διάταξη των τραπεζιών, θα είναι οι κανόνες λειτουργίας των καταστημάτων.

Η έλλειψη ρευστότητας βέβαια είναι για πολλούς το μεγαλύτερο εμπόδιο, αφού η πλατφόρμα για το κεφάλαιο επανεκκίνησης θα ενεργοποιηθεί αργότερα, μέσα στο Μάιο.

Ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι θα πρέπει να προετοιμάσουν τα καταστήματα εν μέσω αργιών, προκειμένου να υποδεχθούν καταναλωτές μια μέρα μετά το Πάσχα, ενώ θα πρέπει να ανεφοδιάσουν τα καταστήματά τους χωρίς να μπορούν να προβλέψουν τα επίπεδα ζήτησης αμέσως μετά το Πάσχα.

Χαμένοι βέβαια είναι όσοι δε διαθέτουν καθόλου εξωτερικούς χώρους, καθώς δε θα μπορέσουν να λειτουργήσουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:10