ΠΕΜΠΤΗ 25.09.2025 22:27
MENU CLOSE

Μήνυση Φουρθιώτη και κατά του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

25.04.2021 08:37

Μήνυση κατά του Κώστα Βαξεβάνη και κατά του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. γιατί «συνεχίζει να εκθέτει σε κίνδυνο τη ζωή του» κατέθεσε ο Μένιος Φουρθιώτης.

Μετά από τις αλλεπάλληλες απειλές κατά της ζωής μου ακόμα και από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Ασφάλειας Μελών Κυβέρνησης, υπόθεση που δημοσιεύεται στο αυριανό φύλλο των «Αποκαλυπτικών», η ιστορία, που έπλασε ο κ. Κώστας Βαξεβάνης για τους δικούς του λόγους, αποτελεί την κορύφωση του πολέμου λάσπης, που δέχομαι το τελευταίο διάστημα λόγω της εκδοτικής μου παρουσίας.

Επειδή είμαι αποφασισμένος να προστατεύσω την τιμή και την υπόληψή μου έχω ήδη προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες καταθέτοντας μήνυση κατά του κ. Βαξεβάνη.

Μήνυση όμως κατέθεσα και κατά του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκη καθώς με τις πράξεις και παραλείψεις του συνεχίζει να εκθέτει σε κίνδυνο την ζωή μου καθώς παρά το ότι είμαι διαπιστωμένα στόχος επιθέσεων, πράγμα που έχει επιβεβαιωθεί από πλήθος πραγματικών και καταγεγραμμένων περιστατικών, αφαίρεσε, ύστερα από πολιτική εντολή την προστασία μου.

Αντίθετα, με πολιτική εντολή ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έλαβε πρόσθετα μέτρα προστασίας για τον κ. Βαξεβάνη βάσει των ισχυρισμών ότι ένας κύριος «τον οποίο ούτε καν κατονομάζει» του είπε ότι απειλείται η ζωή του. Δύο μέτρα και δύο σταθμά για τα οποία θα αποφανθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Σε κάθε περίπτωση δηλώνω ότι ζητώ άμεσα από τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές να διερευνήσουν σε βάθος και προς κάθε κατεύθυνση τα όσα ισχυρίστηκε ο κ. Βαξεβάνης, που αποτελούν μνημείο ψεύδους και συκοφαντίας».

ΠΕΜΠΤΗ 25.09.2025 22:26
Exit mobile version