search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:53
MENU CLOSE

Σύλληψη Λαγού: Χρειάστηκε… διερμηνέα για τη συνεννόηση με τους αστυνομικούς (Video)

27.04.2021 22:16
lagos_new

Λεπτομέρειες σχετικά με τη σύλληψη του Γιάννη Λαγού από τη βελγική αστυνομία αρχίζουν και βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, γύρω στις 12 το μεσημέρι, ο Γιάννης Λαγός κατέβηκε από το σπίτι του, καθώς είχε μισθώσει αυτοκίνητο για να τον μεταφέρει σε άγνωστο προορισμό.

Δεν κρατούσε βαλίτσες, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Τον πλησίασε ένας αξιωματικός της βελγικής αστυνομίας, συνοδευόμενος από δύο συναδέλφους του.

Μόλις ο αστυνομικός ταυτοποίησε ότι πρόκειται για τον Γιάννη Λαγό, του ζήτησε να τους ακολουθήσει και ο Λαγός δεν αντιστάθηκε.

Οι πληροφορίες λένε ότι χρειάστηκε να κατέβει από το σπίτι και η σύντροφος του Γιάννη Λαγού, για να κάνει τη διερμηνεία μεταξύ των αστυνομικών και του καταδικασμένου ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Η Εισαγγελία Βρυξελλών επιβεβαίωσε ότι ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κρατείται αλλά δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Γιάννης Λαγός μέσα στο επόμενο 48ωρο θα παρουσιαστεί σε βελγικό δικαστήριο και θα προβάλλει αντιρρήσεις για την σύλληψή του αφού δεν έχει αποσταλεί ακόμα η καταδικαστική εις βάρος του απόφαση στις βελγικές αρχές (δεν έχει καθαρογραφεί).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:53