search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:02
MENU CLOSE

25χρονη σκότωσε με… διεγερτικό τον 77χρονο πολυεκατομμυριούχο σύζυγο της, γιατί ξενοκοιτούσε

29.04.2021 19:20
japan_woman-new

Ο Κοσούκε Νοζάκι από την Ιαπωνία ήταν ένας πολυεκατομμυριούχος που είχε παντρευτεί την 25χρονη Σάκι Σούντο. Ο Κοσούκε είχε ένα μεγάλο πάθος. Τις γυναίκες.

Όπου έβλεπε θηλυκό στην κυριολεξία «λύσσαγε» και ήθελε να το ρίξει στο κρεβάτι. Κάτι που παρά τα χρόνια του δεν δυσκολευόταν να το κάνει. Αφού το χρήμα, τα «δωράκια» και τα πλούτη μπορούσε να τα μοιράσει απλόχερα για να ικανοποιήσει το πάθος του.


Η Σάκι από την άλλη δεν άντεχε να βλέπει τον σύζυγο της να ξενοκοιτάζει και να ξενοκοιμάται και αποφάσισε να τον εκδικηθεί. Έτσι ένα βράδυ αφού εκείνος επέστρεψε από τη δουλειά του στην πολυτελή τους βίλα, εκείνη του υποσχέθηκε μια βραδιά κόλαση.


Άλλο που δεν ήθελε ο Κοσούκε. Η σύζυγος του, του είπε να πιει ένα διεγερτικό προκειμένου να τα καταφέρει, όπως και έκανε. Μόνο που το διεγερτικό το έφτιαξε η ίδια η γυναίκα παίρνοντας και αναμιγνύοντας πολλά φάρμακα. Όταν ο Κοσούκε το ήπιε, αρχικά έγινε «πύραυλος» αλλά στη συνέχεια άρχισε να ζαλίζεται, να δυσκολεύεται να αναπνεύσει μέχρι που πέθανε.


Από την έρευνα της αστυνομίας στο υπολογιστή της δολοφόνου διαπιστώθηκε ότι η 25χρονη έψαχνε μέρες στο διαδίκτυο συνταγές για διεγερτικά. Βέβαια υπάρχει και το θέμα της διαθήκης, αφού μπορεί η 25χονη να περάσει από δίκη επειδή του έδωσε τα διεγερτικά, όμως σύμφωνα με το αστικό δίκαιο της χώρας, δικαιούται τη μισή του περιουσία.


Ο «ατακτούλης» σύζυγος που διευθύνει μια μεγάλη κτηματομεσιτική εταιρία, σε συνέντευξη του είχε πει ότι στη ζωή του έχει ξοδέψει 27,5 εκατομμύρια δολάρια για να ικανοποιήσει το πάθος του και ότι έχει πάει με τουλάχιστον 4.000 γυναίκες. «Δεν με ενδιαφέρουν τα αυτοκίνητα ή τα σπίτια. Αντ’ αυτού, έχω μια απεριόριστη επιθυμία να κάνω σεξ με όμορφες γυναίκες» είχε αναφέρει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:00