search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 17:47
MENU CLOSE

Πέθανε ο άνδρας με το διασημότερο γέλιο του διαδικτύου (Video)

29.04.2021 16:04
juan-new

Τον Juan Joya Borja η αλλιώς «El Risitas», τον γνωρίσαμε όλοι στο διαδίκτυο από διάφορα βίντεο που εμφανιζόταν και γελούσε. Ο Juan πέθανε χθες σε ηλικία 65 χρονών.

Ήταν ο άνθρωπος με το διασημότερο γέλιο του κόσμου.
Ο Juan άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Virgen del Rocío» της Σεβίλλης. Από τον Σεπτέμβριο τον ταλαιπωρούσε ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας και μάλιστα οι γιατροί είχαν αναγκαστεί να του ακρωτηριάσουν το πόδι.


Ο 65χρονος κωμικός έγινε γνωστός όταν πριν από χρόνια είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή «Ratones Coloraos» του Jesús Quintero και μεταξύ των όσων είπε ήταν και μία ιστορία από τότε που δούλευε στην κουζίνα ενός εστιατορίου.


Καθώς διηγούνταν την ιστορία για το πώς άφηνε τα τηγάνια από τις παέγιες στην θάλασσα για να τα ξεπλύνει ο αφρός και γύριζε το πρωί για να πάρει, ο Juan ξέσπασε σε γέλια. Το γέλιο αυτό έγινε viral στο διαδίκτυο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 17:47