search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 21:24
MENU CLOSE

«Ξεκλείδωσε» ο λογαριασμός της Έλενας Ακρίτα στο Facebook – Η πρώτη ανάρτηση

29.04.2021 17:30
akrita_new

Πέρασε ένας μήνας και το Facebook «ξεκλείδωσε» τον λογαριασμό της Έλενας Ακρίτα, τον οποίο και είχε θέσει… υπό περιορισμό.

Υπενθυμίζεται ότι το Facebook είχε «κλειδώσει» τον λογαριασμό της Έ. Ακρίτα στις 29 Μαρτίου, με το αιτιολογικό ότι «δημοσιεύσατε παλαιότερα κάτι που δεν ακολουθούσε τους Όρους της κοινότητάς μας. Αυτό το σχόλιο παραβιάζει τους όρους μας σε ό,τι αφορά την παρενόχληση και τον εκφοβισμό και γι’ αυτό μπορείτε να το δείτε μόνο εσείς».

Η δημοσιογράφος που τότε είχε σχολιάσει σε κείμενό της ότι «όταν σε βρίζει ενας φασίστας, στο Facebook είναι απλώς Τριτούλα. Όταν απαντάς στον φασίστα, σε φιμώνουν για 30 μέρες. […] Όταν ρατσιστές, ομοφοβικοί και φασίστες με έβριζαν με τους πιο αγοραίους χαρακτηρισμούς, στο Facebook ήταν απλά Τριτούλα», επέστρεψε δυναμικά μετά τον αποκλεισμό της με σχόλιο για τη σύλληψη Λαγού στις Βρυξέλλες.

«Είμαι σε βελγικό περιπολικό κι έρχομαι» έγραψε η Έ. Ακρίτα, σχόλιο που έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από τους ακόλουθούς της στο Facebook.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 21:24