search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 18:18
MENU CLOSE

Αηδιαστική εκδίκηση! Επίθεση με… κατσαρίδες σε εστιατόριο στην Ταϊβάν (video)

05.05.2021 11:05
taiwan

Ένα εστιατόριο στην Ταϊπέι της Ταϊβάν δέχτηκε επίθεση με περισσότερες από 1.000 κατσαρίδες, με την αστυνομία να πιστεύει ότι επρόκειτο για πράξη εκδίκησης από εγκληματική οργάνωση.

Δύο άνδρες ντυμένοι με μαύρα έτρεξαν στο G House Taipei το απόγευμα της Δευτέρας και έριξαν πάνω από 1.000 μικρές κατσαρίδες στον αέρα.

Σε φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν, διακρίνονται οι κατσαρίδες που κάλυψαν στο πάτωμα του εστιατορίου. Την ίδια στιγμή, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν ολόκληρο το γεγονός:

Τη στιγμή της επίθεσης στο εστιατόριο βρισκόταν σε εξέλιξη συνεστίαση αστυνομικών. Ο διοικητής της Αστυνομίας της Ταϊπέι δήλωσε ότι το περιστατικό ήταν πιθανώς πράξη εκδίκησης εναντίον του ιδιοκτήτη του εστιατορίου, ο οποίος φέρεται ότι χρωστάει χρήματα σε μέλη εγκληματικής οργάνωσης.

Τέσσερις άντρες και μια γυναίκα, που είναι ύποπτοι για συμμετοχή στην επίθεση, έχουν τεθεί υπό κράτηση.

Εκτός από τους δύο άντρες που έριξαν τις κατσαρίδες, οι άλλοι δύο φαίνεται να φυλούσαν «τσίλιες», ενώ ένας πέμπτος ύποπτος ήταν ο οδηγός τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 18:11