search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:37
MENU CLOSE

Διάψευση Πελώνη για πρόνομια εμβολιασμένων: Δεν έχει νόημα αν δεν ανοίξουν οι εμβολιασμοί για όλους

10.05.2021 13:08
peloni_new

Σε διάψευση των σεναρίων ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να δοθούν ειδικά προνόμια σε όσους πολίτες εμβολιάζονται για τον κορωνοϊό προχώρησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

«Η συζήτηση για αποκλειστικά προνόμια εμβολιασμένων πολιτών δεν έχει νόημα παρά μόνο αν ανοίξουν οι εμβολιασμοί για όλες τις ηλικιακές ομάδες», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, απαντώντας σε ερωτήσεις κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Αναφορικά με την επανεκκίνηση οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων επεσήμανε αναλυτικά πως «η χώρα μας συνεχίζει -κατόπιν θετικών εισηγήσεων της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας- την πορεία επανεκκίνησης οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων, σύμφωνα με τον οδικό χάρτη που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης είχε ταχθεί υπέρ του να εξεταστούν προνόμια στους εμβολιασμένους πολίτες.

«Οι εμβολιασμένοι πρέπει να έχουν προνόμια. Πρέπει να έχουν μεγαλύτερο βαθμό ελευθερίας.Να μην φορούν μάσκα σε εσωτερικούς χώρους. Πρέπει να έχουν προνόμια», σημείωσε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:35