search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 17:44
MENU CLOSE

Φυλακές Κορυδαλλού: Οι απαιτήσεις του Μένιου Φουρθιώτη – Ζητά γάλα αμυγδάλου, βρώμη και ακτινίδια

10.05.2021 12:16
χανια new

«Ξενοδοχείον ο Κουρδαλλός»  λέγανε αστειευόμενοι  παλαιοί κρατούμενοι για τις φυλακές. Φαινεται ότι ο γνωστός  τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης το πίστεψε  

Σχεδόν 10 μέρες έγκλειστος, και μετά το πρώτο σοκ της προφυλάκισής του, ο 36χρονος τηλεπαρουσιαστής έχει αρχίσει  και ζητά ειδική μεταχείριση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του  newsit.gr, ο Μένιος Φουρθιώτης, επικαλούμενος προβλήματα υγείας και ειδική διατροφή που κάνει λόγω νευρικής ανορεξίας, έχει ζητήσει… απίθανα πράγματα.

Ζητά να τους αγοράζουν κρουασάν βουτύρου, σπανακόπιτες, αμυγδαλόγαλα για το πρωϊνό του, καθώς και ειδικό μέλι του βουνού, βρώμη και ακτινίδια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι λέει στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ότι ακολουθεί ειδική διατροφή και δεν πρέπει να του φέρνουν καφέδες, κρεατικά ή άλλα φαγώσιμα που δεν μπορεί να φάει.

Μάλιστα απειλεί  ότι θα κάνει μηνύσεις και ότι θα πάρει φίλους του πολιτικούς, υπουργούς και βουλευτές για να κανονίσουν τα περί της διαμονής του.

Ο Μένιος Φουρθιώτης έχει ζητήσει επίσης να πάει να κάνει μεροκάματα στη ΣΤ πτέρυγα σε θέση… γραφιά.

Να γράφει τις παραγγελίες των κρατουμένων για διάφορα προϊόντα που θέλουν καθώς και τις αιτήσεις που κάνουν προς τη φυλακή ή άλλους φορείς. Μια θέση που, όμως, δεν είναι κενή αυτή την ώρα.

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όσο και από τις δικαστικές αρχές, έχουν δοθεί εντολές να μην υπάρχει καμιά διακριτική μεταχείριση για τον Φουρθιώτη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27