search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:42
MENU CLOSE

Νέα Σμύρνη: Ελεύθερος ο 22χρονος επιδειξίας – Την Παρασκευή η δίκη του

10.05.2021 13:38
neasmyrni22

Αναβολή για την Παρασκευή 14 Μαϊου 2021 ζήτησε και έλαβε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ο 22χρονος επιδειξίας για το περιστατικό σε βάρος 25χρονης στη Νέα Σμύρνη.

Το δικαστήριο διέταξε να αφεθεί ελεύθερος ο 22χρονος, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.

Η υπεράσπιση του κατηγορούμενου ζήτησε αναβολή της εκδίκασης προκειμένου να κληθούν να καταθέσουν οι συνολικά τέσσερις πάθουσες που προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος του μετά το πρόσφατο συμβάν, μάρτυρες, καθώς και για να συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του

Ο συνήγορος του 22χρονου, Γιώργος Μυταούλης, σε δήλωσή του, ανέφερε ότι το αίτημα αναβολής ζητήθηκε ώστε αφού συγκεντρωθούν τα στοιχεία της υπόθεσης «να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη».

Επίσης, σημείωσε πως η δήλωση που αποδίδεται στον εντολέα του σχετικά με «βίτσιο να ακολουθεί ωραίες γυναίκες» ουδέποτε έγινε ούτε έχει καταγραφεί κάπου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:42