search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:25
MENU CLOSE

Την Τετάρτη οι αποφάσεις για sms, απαγόρευση κυκλοφορίας και μετακινήσεις

10.05.2021 14:56
estiasi_new

Την Τετάρτη αναμένονται οι αποφάσεις για πιθανή κατάργηση των sms για τις μετακινήσεις και επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας πέραν των 23.00

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι οποίες επισημαίνουν ότι το σχέδιο πηγαίνει βήμα – βήμα τα ζήτημα των sms στο 13033 και το 13032 αποτελεί βασικό θέμα στην ατζέντα των συζητήσεων για τη σταδιακή «απελευθέρωση», με την κατάργηση του μηνύματος για το λιανεμπόριο να θεωρείται πιο πιθανή. Όσον αφορά στο 13033 οι ειδικοί εξακολουθούν να εμφανίζονται πιο διστακτικοί.

Το άνοιγμα των εστίασης και των οργανωμένων παραλιών φέρνει ακόμη πιο κοντά και τη χρονική παράταση στην ώρα εκκίνησης της απαγόρευσης κυκλοφορίας η οποία -κατά πληροφορίες- εξετάζεται να μετατεθεί κατά τουλάχιστον μία ώρα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, μετά από κάποιες εβδομάδες το ωράριο στην εστίαση αναμένεται να διευρυνθεί περαιτέρω, ενώ τον Ιούνιο και ανάλογα με την πρόοδο των εμβολιασμών, θα ανοίξουν και οι εσωτερικοί χώροι.

Το μεγάλο βήμα γίνεται στις 14 Μαΐου με το άνοιγμα του τουρισμού και την άρση των περιορισμών στις υπερτοπικές μετακινήσεις. Σύμφωνα με την Πελώνη, «σύμμαχοι» στη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων αποτελούν ο καιρός τα self-tests και οι εμβολιασμοί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09