search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:13
MENU CLOSE

Μπάχαλο με τα self test: Κατάρρευση της πλατφόρμας και ελλείψεις στα φαρμακεία (Video)

11.05.2021 10:20
self_test_new

Με πολλά προβλήματα συνεχίζεται η διαδικασία των self test, τα οποία η κυβέρνηση έχει αναγάγει ως το μεγάλο όπλο της χώρας για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Από την μία, ο πολύ μεγάλος αριθμός όσων είναι πλέον δικαιούχοι των δωρεάν οικιακών αυτοδιαγνωστικών τεστ προκάλεσε νέες αλλαγές στις ημερομηνίες διάθεσή τους αλλά και ελλείψεις σε αρκετά φαρμακεία.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, σοβαρές «αρρυθμίες» εμφάνισε και η πλατφόρμα self-testing.gov.gr στην οποία δηλώνονται τα αποτελέσματα των τεστ.

Συγκεκριμένα, τόσο την Κυριακή όσο και την Δευτέρα, για αρκετές ώρες δεν ανταποκρινόταν λόγω της μαζικής εισόδου πολλών γονέων μαθητών και εκπαιδευτικών και οι οποίοι χρειάστηκε τελικά να συμπληρώσουν υπεύθυνη δήλωση για το αποτέλεσμά του.

Επιπλέον, τις τελευταίες ημέρες, υπάρχουν πολλές καταγγελίες πολιτών και για προβληματικά κιτ των αυτοδιαγνωστικών τεστ με άδεια δοχεία ορού.

Την Κυριακή στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr, καταγράφηκαν ηλεκτρονικά 977.390 δηλώσεις αποτελέσματος αυτοδιαγνωστικού ελέγχου, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για 3.000 θετικές δηλώσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:07