search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:45
MENU CLOSE

«Οικογενειακές Ιστορίες»: Συνεχίζουν και του χρόνου στον Alpha

11.05.2021 09:13
istories_new

Με σενάρια βγαλμένα από τη ζωή και καθημερινά νέα επεισόδια, οι Οικογενειακές Ιστορίες χτύπησαν πρωτιά την προηγούμενη εβδομάδα, καταγράφοντας μέσο όρο τηλεθέασης 17,9% στο δυναμικό κοινό (18-54).

Μάλιστα, η πολύ καλή πορεία της δραματοποιημένης σειράς αυτοτελών επεισοδίων οδήγησαν τους υπεύθυνους του ALPHA να συνεχίσουν τη σειρά και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Σύμφωνα με το tvnea η σειρά ανανεώνεται για τρίτη φορά καθώς όταν επανήλθε στον ALPHA στις αρχές της σεζόν ήταν για περιορισμένο αριθμό επεισοδίων. Ωστόσο, γρήγορα οι “Οικογενειακές ιστορίες” κέρδισαν τους τηλεθεατές με αποτέλεσμα να πάρουν τι εισιτήριο και για το β’ μέρος της τηλεοπτικής σεζόν και τώρα να αποφασιστεί η συνέχισή τους από τον Σεπτέμβριο και μετά.

Μάλιστα, τα νέα επεισόδια φέρουν τη σφραγίδα της επικαιρότητας. Τα social media και η επίδρασή τους στη νεολαία, το bullying, η συμβίωση στην καραντίνα, οι σχέσεις ταμπού, οι ψυχολογικές και κοινωνικές πιέσεις είναι θέματα που αναδύονται μέσα από την καθημερινότητά μας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:41