search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:43
MENU CLOSE

Οι ευχές του Παπαδάκη στην Κεφαλογιάννη για το γάμο και την εγκυμοσύνη – Η αντίδραση της βουλευτή (Video)

13.05.2021 12:19
kefalogianni_papadakis_new

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και εκείνος δεν θα μπορούσε να μην της στείλει τις ευχές του, τόσο για το γάμο όσο και για την εγκυμοσύνη.

«Θέλω να ξεκινήσουμε με ευχές για την κυρία Κεφαλογιάννη. Κυρία Κεφαλογιάννη να ζήσετε γεροί και ευτυχισμένοι με μία -θα μου επιτρέψετε να πω επειδή γνωρίζω τον σύντροφό σας- πολύ καλή επιλογή που έκανε εκείνος, αλλά και μια πολύ καλή επιλογή που κάνατε εσείς. Και με ένα πόνο τα διδυμάκια σας» ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης, με την Όλγα Κεφαλογιάννη να απαντά: «Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και αγάπη».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής θέλησε να κάνει χιούμορ, λέγοντας χαρακτηριστικά στη μέλλουσα μητέρα: «Τι θα κάνετε αν διχαστούν και σας βγει το ένα με το ΣΥΡΙΖΑ και το άλλο με τη Νέα Δημοκρατία; Γιατί εδώ που τα λέμε από εσάς το περιμένω».

Τότε, η Όλγα Κεφαλογιάννη ξέσπασε σε γέλια και απάντησε: «Όπως ξέρετε όλοι θέλουμε να έχουμε γερά παιδιά και να τα μεγαλώσουμε με αγάπη και χαρά».

Ειδήσεις σήμερα

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Είμαι προϊόν ενός καλοκαιρινού έρωτα, δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου, δεν ξέρω πού είναι (video)

Βουλευτές της ΝΔ κατά του νομοσχεδίου για την Συνεπιμέλεια

VIP δείπνο Μπακογιάννη με Βέμπερ, Τουσκ, Γιούνκερ και Ζάεφ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:39