search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 05:02
MENU CLOSE

Ινδία: Βουλευτής παροτρύνει τους πολίτες να πίνουν ούρα αγελάδας για να προστατευθούν από τον κορωνοϊό (Video)

17.05.2021 16:00
india

Ινδή βουλευτής ενθαρρύνει τους πολίτες να πίνουν καθημερινά ούρα αγελάδας – όπως λέει ότι κάνει και η ίδια – για να προστατευτούν από την Covid-19 και άλλες λοιμώξεις του αναπνευστικού.

Την προηγούμενη εβδομάδα, είδε το φως της δημοσιότητας μία ακόμα είδηση από την Ινδία, σύμφωνα με την οποία για να προστατευθούν από τον κορωνοϊό αλείφονται με κοπριά.

Οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες και να μην εφαρμόζουν εναλλακτικές θεραπείες.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε ευρέως και πιστεύεται πως ηχογραφήθηκε τη Δευτέρα δείχνει την Ινδή βουλευτή να επαινεί τις αρετές της κατανάλωσης ούρων αγελάδας.

«Εάν πίνουμε τα ούρα ινδικών αγελάδων, μειώνει τη μόλυνση στους πνεύμονές μας», είπε, προσθέτοντας «Πίνω ούρα αγελάδας κάθε μέρα. Γι ‘αυτό δεν έχω Covid αυτή τη στιγμή.

Ο βουλευτής, που είναι μέλος του ινδικού κυβερνώντος κόμματος BJP, φέρεται να έκανε τη δήλωση κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο νοσοκομείο στην οποία επέβλεψε την παράδοση 25 συσκευών οξυγόνου. Και μάλιστα έκανε τη δήλωση χωρίς μάσκα πάρα την έξαρση του κορωνοϊού στην χώρα.

Eιδήσεις σήμερα:

Βρετανία: Να μπει η Ελλάδα στην «πράσινη» λίστα, ζητεί ο επικεφαλής του αεροδρομίου Χίθροου

Τα σχέδια της κυβέρνησης για όσους δεν εμβολιαστούν

Γλυκά Νερά: Η πρώτη ανάρτηση του συζύγου της Καρολάιν – Ραγίζει καρδιές η μητέρα της (photo, video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32