ΠΕΜΠΤΗ 14.08.2025 11:22
MENU CLOSE

Επίθεση στη Νέα Σμύρνη: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι πέντε κατηγορούμενοι

18.05.2021 16:26

Ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι πέντε κατηγορούμενοι για την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος 60χρονου στην πλατεία της Νέας Σμύρνης πριν πέντε ημέρες.

Στις απολογίες τους ενώπιον της ανακρίτριας οι κατηγορούμενοι ζήτησαν συγγνώμη για όσα συνέβησαν, ομολογώντας ότι ήταν παρόντες στην συμπλοκή. Και ο κατηγορούμενος που φέρεται να χτύπησε τον 60χρονο με μαχαίρι ομολόγησε ότι είναι ο δράστης του τραυματισμού του θύματος, δηλώνοντας πως έχει μετανιώσει για την πράξη του.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν ότι πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι οι πέντε κατηγορούμενοι, με την επιβολή των περιοριστικών όρων της εμφάνισής τους δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.

Ειδήσεις σήμερα

Νέα Σμύρνη: Πέντε συλλήψεις για την επίθεση σε 60χρονο

Παγκράτι: Έλεγχοι της αστυνομίας στην πλατεία Βαρνάβα (photos)

Νέα Σμύρνη: Βίντεο-ντοκουμέντο από το κορωνοπάρτι πριν το μαχαίρωμα του 60χρονου

ΠΕΜΠΤΗ 14.08.2025 11:21
Exit mobile version