search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:14
MENU CLOSE

Ποιοι πήραν τις βίλες;

19.05.2021 07:30

Μαθαίνω οτι το project του Ελληνικού είναι σε καλό δρόμο αν εξαιρέσει κανείς την καθυστέρηση στο Ελεγκτικό Συνέδριο της σύμβασης για το καζίνο, χωρίς την οποία δεν μπορεί να προχωρήσουν οι καταβολές από τη Λάμδα στο ελληνικό Δημόσιο. Μου λένε πάντως, ότι σε ό,τι αφορά τις βίλες, αυτές που βρίσκονται -στα σχέδια φυσικά- κοντά στη θάλασσα έχουν πουληθεί όλες! Και μάλιστα οι πωλήσεις -στα σχέδια πάντα- πάνε πολύ καλά και για τα διαμερίσματα στον ουρανοξύστη. Φαίνεται, οτι οι φορολογικές ελαφρύνσεις στους ξένους επενδυτές έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον για αυτές τις αγορές.

Θεία φώτιση

Πολλές διαφορετικές απόψεις ακούστηκαν για τον νόμο περί συνεπιμέλειας που έφερε η κυβέρνηση. Μέσα στα κόμματα υπήρχαν διαφορετικές προσεγγίσεις από στελέχη που δεν συμφωνούσαν με τις θέσεις των ηγεσιών. Στην κυβέρνηση είδαν με ενόχληση -θα έλεγε κανείς- τις διαφοροποίησης της Μαριέττας Γιαννάκου και της Όλγας Κεφαλογιάννη. Για την μεν Μαριέττα ο Μητσοτάκης έδειξε να συμμερίζεται την αντίθεση της.
Μαθαίνω όμως ότι συνεχίζει να είναι ενοχλημένος για τις κατά καιρούς διαφοροποιήσεις -επί πολλών θεμάτων της-Όλγας Κεφαλογιάννη. Αν γίνει ανασχηματισμός δύσκολα την βλέπω στο σχήμα. εκτός αν έρθει του Μητσοτάκη, καμιά… θεία φώτιση!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:14