search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:10
MENU CLOSE

Βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι δύο 13χρονες που είχαν εξαφανιστεί από τον Βόλο

20.05.2021 09:47
peripoliko-new

Στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκαν οι δύο 13χρονες που είχαν εξαφανιστεί από τον Βόλο.

Οι δυο φίλες και συμμαθήτριες της Α’ Γυμνασίου βρέθηκαν σήμερα περίπου στις 8 το πρωί σε πυλωτή πολυκατοικίας στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Ταξίδεψαν με τρένο από το Βόλο με τελικό προορισμό το σπίτι της γιαγιάς της μιας από τις δυο, όπως είπε η μια εκ αυτών ή κατά μια άλλη πληροφορία δήλωσαν ότι ήθελαν απλά να νιώσουν ελεύθερες μετέδωσε η ΕΡΤ.

Τα δύο κορίτσια είναι εκτός κινδύνου και έχουν ενημερωθεί οι γονείς τους που μεταβαίνουν αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη για να τις παραλάβουν από το Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων.

Χθες (19.05) έφυγαν νωρίς το πρωί από τα σπίτια τους και δεν επέστρεψαν το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι γονείς τους. Όπως διαπιστώθηκε, τα δύο παιδιά δεν πήγαν καν στο σχολείο, οι γονείς δεν μπόρεσαν να τα εντοπίσουν και το βράδυ πήγαν στην Αστυνομία και δήλωσαν την εξαφάνισή τους.

Ειδήσεις σήμερα

Τέξας: Εκτελέστηκε ο Αφροαμερικανός που είχε ζητήσει χάρη – «Δεν είμαι πια ο ίδιος» (video)

Νέο επεισόδιο ρατσιστικής συμπεριφοράς από οδηγό λεωφορείου – Επενέβησαν οι επιβάτες και τον έβαλαν στη θέση του (Video)

Γιατί ενόχλησε το Μέγαρο Μαξίμου το αντάρτικο της Μαριέττας Γιαννάκου και της Όλγας Κεφαλογιάννη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:10