search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:35
MENU CLOSE

Δεν τρελάθηκαν οι φανς με το reunion από τα «Φιλαράκια» (Video)

21.05.2021 19:51
FRIENDS

Η επιστροφή της σειράς «Φιλαράκια» -αν και πρόκειται μόνο για ένα επεισόδιο- θα προβληθεί στις 27 Μαΐου με τους 6 γνωστούς πρωταγωνιστές. Ωστόσο, το trailer που κυκλοφόρησε δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα τους φανς της σειράς.

Το ένα και μοναδικό σπέσιαλ επεισόδιο γυρίστηκε στις αρχές του τρέχοντος έτους στο ίδιο πλατό στο Λος Άντζελες όπως η αρχική κωμωδία των έξι νέων, 20 ετών και κάτι, που ζουν στη Νέα Υόρκη, τους οποίους ενσάρκωναν οι Τζένιφερ Άνιστον, Λίζα Κούντροου, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Σουίμερ, Ματ Λε Μπλανκ και Μάθιου Πέρι .

Εκτός όμως από τους διάσημους πρωταγωνιστές του, guest εμφανίσεις θα κάνουν και πολλά ακόμη διάσημα ονόματα, μεταξύ των οποίων οι Lady Gaga, Τζάστιν Μπίμπερ. Φυσικά, πολλοί από τους θαυμαστές της σειράς απογοητεύτηκαν μαθαίνοντας πως ο Μπραντ Πιτ -πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Άνιστον- δεν είναι μεταξύ αυτών, καθώς πολλοί θα ήθελαν να δουν το πρώην ζευγάρι να αλληλεπιδρά μπροστά στην κάμερα.

Δεν ήταν, όμως, μόνο η απουσία του Μπραντ Πιτ που απογοήτευσε τους οπαδούς. Χθες, κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της επανένωσης, με πάνω από 3 εκατομμύρια ανθρώπους να σπεύδουν στο YouTube τουλάχιστον, να πάρουν μία γεύση για το τι μέλλει γενέσθαι.

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς «Τα Φιλαράκια», αλλά η απογοήτευση αρκετών είχε να κάνει με την ηλικία των πρωταγωνιστών. Κι αυτοί μεγάλωσαν όπως κι εμείς, αλλά μερικοί σοκαρίστηκαν που κάποιοι από τους πρωταγωνιστές έχουν πλέον ρυτίδες και γκρίζα μαλλιά.

Για παράδειγμα, όταν ο Τσάντλερ και ο Τζόι χαλάρωναν στις αγαπημένες τους πολυθρόνες όλα εκείνα τα χρόνια της προβολής της σειράς, έμοιαζαν με δύο συγκάτοικους της Νέας Υόρκης στα είκοσί τους, που έπαιρναν θέση για ένα επεισόδιο του Baywatch. Τώρα όμως, ο Μάθιου Πέρι και ο Ματ Λε Μπλανκ δείχνουν πως πραγματικά χρειάζονται μια ξεκούραση.

Eιδήσεις σήμερα:

Βήματα επιστροφής στην κανονικότητα για τα νοσοκομεία

Lady Gaga: Νέες αποκαλύψεις για τον βιασμό που υπέστη στα 19 της χρόνια (Video)

Το «φάντασμα» της Νταϊάνα πλανάται πάνω από το BBC – Θεσμικός τυφώνας πλήττει τη Βρετανία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42