search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 00:05
MENU CLOSE

Τηλεόραση: Σκαρμούτσο – Λαζάρου θέλει ο ΑΝΤ1 για το ριάλιτι μαγειρικής

24.05.2021 09:09
SKARMOUTSOS_LAZAROU_NEW

Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε ύστερα από αρκετά χρόνια να βγάλει την επόμενη σεζόν και εκείνος στον αέρα το δικό του ριάλιτι μαγειρικής.

Παρά τις αποτυχημένες προσπάθειες του παρελθόντος στο κανάλι θεωρούν ότι πρέπει να ανάψουν αυτοί το… μάτι της κουζίνας, δεδομένου ότι όλοι μέσα στην πανδημία το έχουν ρίξει στο… μαγείρεμα!

Μάλιστα, σχεδιάζουν το μαγειρικό τους reality να βγει στον αέρα στο πρώτο μισό της ερχόμενης σεζόν, δηλαδή, από Σεπτέμβριο και μετά, έτσι ώστε να αποφευχθεί η… μετωπική σύγκρουση με το «Master Chef», που, ως γνωστόν, το Star θα το ξεφουρνίσει από τον Φεβρουάριο του 2022.

Σύμφωνα με το tvnea, έχει αρχίσει ήδη το ψήσιμο από τη μεριά του ΑΝΤ1 τόσο στον Δημήτρη Σκαρμούτσο όσο και στον Λευτέρη Λαζάρου, που τα πιάτα του ξετρέλαναν στο Προεδρικό Μέγαρο μέχρι και τον πρίγκιπα Κάρολο. Ο πρώτος, όπως λέγεται, θα ηγηθεί της μαγειρικής ομάδας, η οποία θα βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες, ενώ ο δεύτερος θα έχει καίριες παρεμβάσεις.

Ειδήσεις σήμερα

Eurovision 2021 τελικός: «Έσπασε» τα μηχανάκια τηλεθέασης

«Ουδέποτε θέλησα να βλάψω τη Νταϊάνα»: Η συγγνώμη του δημοσιογράφου του BBC

MasterChef – Ιωάννης: «Έκανα πλάκα για τον Διονύση» – Η σχέση του με τη Μαρία και τι δεν συγχωρεί στη Μαρίνα (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 00:04