search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 04:32
MENU CLOSE

Μπογδάνος για Eurovision: Δεν είναι πλέον σαφές αν είναι διαγωνισμός τραγουδιού ή διαφορετικότητας (Video)

27.05.2021 17:45
bogdanos_new

Με μια μάλλον ατυχή έκφραση σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, τον τελευταίο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Mιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Κ. Μπογδάνος αναφέρθηκε στα κιλά της διαγωνιζόμενης από τη Μάλτα, με μάλλον υποτιμητική τρόπο, ασκώντας συνολική κριτική στον διαγωνισμό της Eurovision.

Όπως ισχυρίστηκε, «μου φαίνεται ότι δεν είναι πλέον σαφές για την Eurovision αν είναι διαγωνισμός τραγουδιού ή διαφορετικότητας», προσθέτοντας ότι «μου άρεσε το τραγούδι της Μάλτας, αλλά με ενοχλεί το γεγονός ότι προβάλλει περισσότερο το γεγονός ότι έχει 80 κιλά παραπάνω από το κανονικό. Φοβάμαι κιόλας ότι η Eurovision έχει αρχίσει να γίνεται ένα σόου, στο οποίο στο τέλος η πραγματική μάχη, θα είναι μεταξύ εκείνων που έχουν κατέβει για να τραγουδήσουν και εκείνων που έχουν κατέβει για να δειχτούν, ως κάτι το διαφορετικό. “Γεια σας, έχω πέος και μούσι”. ΟΚ, φίλε… Μπράβο».

Ειδήσεις σήμερα

Κατερίνα Καραβάτου: Ξέσπασε για τα κακόβουλα σχόλια κατά της Έλενας Παπαρίζου (Video)

Eurovision 2021: «Απαγορευτικό» μέχρι νεοτέρας από τους Μάνεσκιν: Δε θα δώσουν καμία συνέντευξη (Video)

Ξέφυγε η κατάσταση στο Happy Day: Ο Φραγκολιάς πέταξε κάτω τον Παπανώτα – «Βρε μαλ…α» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06