search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 04:30
MENU CLOSE

Friends: Το άγνωστο ατύχημα στα γυρίσματα που έμεινε μυστικό μέχρι σήμερα

27.05.2021 12:59
friends_reunion

Ένα ατύχημα στα γυρίσματα που έμεινε κρυφό για δεκαετίες αποκαλύφθηκε στο επετειακό επεισόδιο Friends: The Reunion, που προβλήθηκε στην πλατφόρμα του συνδρομητικού HBO Max.

Ήταν το 1996 όταν ο Matt LeBlanc έπεσε στα γυρίσματα και έπρεπε να τον μεταφέρουν επειγόντως στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους.

Το περιστατικό αποκάλυψε ο δημιουργός David Crane, λέγοντας πως το γύρισμα εκείνης της μέρας (26 Σεπτεμβρίου 1996) ματαιώθηκε.

Ήταν στη σκηνή που ο Τζόι μαλώνει με τον συγκάτοικό του Τσάντλερ (Matthew Perry) για μια καρέκλα και ο Τζόι τρέχει και πέφτει πάνω της. Μόνο που δεν πήγε καλά όλο αυτό και κατέληξε στο πάτωμα με αφόρητους πόνους.

«Γλίστρησα κάπως και ο ώμος μου βγήκε από τη θέση του», εξήγησε ο 53χρονος σήμερα LeBlanc στο Friends: The Reunion. «Συνέβη σε ένα επεισόδιο που ήταν και οι έξι, όλοι τους, κι έτσι δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε άλλες σκηνές», σημείωσε ο Crane.

Μιας και το τραύμα του Τζόι θα έκανε καιρό να γιατρευτεί, ο Crane το συμπεριέλαβε στη σειρά. Εμφάνισε τον Τζόι στα επόμενα επεισόδια με το χέρι δεμένο, βάζοντάς τον να πει ότι έπεσε από το κρεβάτι.

Ειδήσεις σήμερα

MasterChef – Αλέξανδρος: «Βγαίνοντας είδα μια άλλη Μαρίνα» – Η άγνωστη φιλία με τον James από το Survivor (video)

Τηλεόραση: Ο ΑΝΤ1 απέκτησε ξανά τα δικαιώματα του «Ninja Warrior»! (Video)

Κλείνει ο ραδιοφωνικός σταθμός «Θέμα 104,6»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42