search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:18
MENU CLOSE

H Euroins στηρίζει τους μαθητές – Δώρισε υπολογιστές και εξοπλισμό

28.05.2021 09:50
euroins

Με την υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Ζέτα Μακρή συναντήθηκε σήμερα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Euroins Ελλάδος κ Evgeny Svetoslavov Ignatov συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Διευθυντή κ Αθανάσιο Σμυρνή, τον Μanaging Director της Euroinsclaims κ Αλέξανδρο Σκλήρη και την Project Coordinator κα Άννα Κολλιάτση.

Η κα Ζ. Μακρή ευχαρίστησε για την συνδρομή της Euroins Ελλάδος με δωρεά Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Ηλεκτρονικού εξοπλισμού σε μαθητές και μαθήτριες σχολείων στην επικράτεια, καθώς η πανδημία Covid 19 επηρέασε σημαντικά και την εκπαιδευτική κοινότητα καθιστώντας την τηλεκπαίδευση κύριο πυλώνα διδασκαλίας.

«Θα συνεχιστούν οι κοινωνικές δράσεις»

Η υφυπουργός κα Μακρή συζήτησε περαιτέρω δράσεις στις οποίες θα μπορούσε να συμβάλλει στο πλαίσιο της πολιτικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η Euroins, ενώ από την πλευρά του ο κ Ignatov διαβεβαίωσε ότι η EUROINS ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2014 ήταν και θα παραμείνει αρωγός σε κοινωνικές δράσεις, στο πλαίσιο της πολιτικής εταιρικής ευθύνης που διέπει τον όμιλο σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποείται, τονίζοντας ότι η εταιρεία ήταν είναι και θα είναι ενεργά παρούσα στην προσπάθεια της Ελλάδας για ανάπτυξη και ευημερία.

Ειδήσεις σήμερα

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά σε εγκαταλελειμμένα βαγόνια στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ (Video)

Ψηφιακό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού: Σήμερα η παρουσίασή του – Για πόσο καιρό θα ισχύει

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ κοντά στην Πάτρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:16