search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:58
MENU CLOSE

Τα «πήρε» η Nαταλία Γερμανού: «Η Παπαρίζου τους πετσόκοψε» (Video)

29.05.2021 18:28
paparizou_eurovision 2021

Θέση για τα απαράδεκτα σχόλια, που έγιναν τη βραδιά του τελικού της Eurovision, αναφορικά με την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου, πήρε η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» και στιχουργός του «My Nymber One», που χάρισε στην Ελλάδα την πρώτη θέση στο μουσικό διαγωνισμό του 2005, σχολίασε και την απάντηση της Παπαρίζου.

«Τι να πεις για αυτό το κορίτσι… Νομίζω η απάντησή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τους πετσόκοψε. Όχι απλά τους πετσόκοψε τους σκότωσε με χασαπομάχαιρο. Όποιος άνθρωπος είναι τόσο θλιβερός και λίγος, τόσο ελάχιστος που να βλέπει αυτό το συγκλονιστικό πλάσμα με αυτή τη φωνή που είναι δώρο Θεού, τη βραδιά του τελικού πάνω στην ταράτσα, με αυτό το φουστάνι, να επαναλαμβάνει εκείνη τη μοναδική στιγμή του 2005 και αυτό που έχει να γράψει είναι: “πάχυνε μωρέ η Έλενα”. Και καθόλου να μην είχε αλλάξει, και δέκα κιλά πιο αδύνατη να ήταν που θα ήταν άρρωστο πια. Ακόμα και να ήταν 40 κιλά πιο πάνω, ακόμα και αν ήταν με άσπρα μαλλιά, εκεί θα σταθείς ρε φίλε; Δε θα σταθείς στο ότι αυτή η κοπέλα κουβάλησε έστω και για ένα βράδυ στις πλάτες της όλη την Ελλάδα», διερωτήθηκε.

Ειδήσεις σήμερα

Το σχόλιο της Γερμανού για τη συνέντευξη της Βάνας Μπάρμπα (Video)

Τάσος Χαλκιάς: Εγκληματικό που έμειναν τόσο καιρό κλειστά τα θέατρα (Video)

Κορωνοϊός: Νέα πτώση σε νεκρούς και διασωληνωμένους – 1.497 νέα κρούσματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:57