search
ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 10:32
MENU CLOSE

Τάσος Χαλκιάς: Εγκληματικό που έμειναν τόσο καιρό κλειστά τα θέατρα (Video)

29.05.2021 15:58
xalkias_tasos

Για την επαναλειτουργία των θεάτρων, τη συμμετοχή του στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», την επιθυμία του να γίνει καπετάνιος, αλλά και την άρνηση του πατέρα του να γίνει ηθοποιός μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Τάσος Χαλκιάς στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open.

O ηθοποιός μίλησε για την επαναλειτουργία των θεάτρων χαρακτηρίζοντας εγκληματικό το κλείσιμο τους για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

 «Στον χώρο μας δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα με το να τηρηθούν τα πρωτόκολλα. Ακόμα και το περσινό καλοκαίρι που άνοιξαν τα θέατρα και λειτουργήσαν κατά κάποιον τρόπο, έγιναν κάποιες περιοδείες έστω και περιορισμένες, όχι μόνο δεν υπήρξε ένα κρούσμα από τον χώρο του θεάτρου, αλλά δεν έγινε το παραμικρό ευτράπελο επί του θέματος. Τίποτα. Απολύτως τίποτα. Λειτουργήσαμε κανονικά. Με το 30%, με το 50%, με το 65%, με όποιον τρόπο μας είπαν, λειτουργήσαμε. Το θεωρώ εγκληματικό που έμειναν τόσο καιρό κλειστά τα θέατρα» επισήμανε ο ηθοποιός.

Στο σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου ότι τώρα, όμως, «ανοίγουν ξανά τα θέατρα», ο καλλιτέχνης δεν μπόρεσε να κρύψει την αντίθετη του άποψη. «Αυτό θέλω να το διευκρινίσω λιγάκι γιατί μάλλον αυτοί που νομίζουν ότι γνωρίζουν τον πολιτισμό, ακόμα και που είναι στα πολιτισμικά γραφεία, έχουν την εντύπωση ότι η αυλαία είναι κάποια κουρτίνα που την τραβάς και ανοίγει“Ανοίγουν τα θέατρα” δεν σημαίνει τίποτα. Για να ανοίξουν τα θέατρα και να παράξουν παραστάσεις πρέπει να υπάρξει ένας δυνατός χρόνος προετοιμασίας. Να γνωριστούμε πάλι εμείς οι συνάδελφοι, γιατί έχουμε χαθεί μεταξύ μας, ποιοι είμαστε και ποιοι δεν είμαστε, με ποιους θα παίξουμε, τι έργο θα ανεβάσουμε, να αρχίσουμε τις πρόβες και να το ετοιμάσουμε», επισήμανε.

Ειδήσεις σήμερα

Ντίνος Ηλιόπουλος: Ένας «Αστέρας του Χόλυγουντ» σε ελληνικές ταινίες

Επικό τρολάρισμα από την Παπαρίζου: Στεναχωρέθηκα τόσο που έφαγα… μπέργκερ (Video)

Δημήτρης Μοθωναίος: Η… σπόντα στη Βάνα Μπάρμπα για τη στήριξή της σε Φιλιππίδη – Κιμούλη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 10:30