Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
H Rihanna έχει ακολουθήσει εξαρχής μια επιτυχημένη στρατηγική για την προώθηση των εσωρούχων που η ίδια σχεδιάζει για το brand της, Savage X Fenty.
Η διάσημη τραγουδίστρια τα… φοράει η ίδια και ανεβάζει φωτογραφίες της στο Instagram προκειμένου να τα προβάλλει και τα αποτελέσματα είναι… καυτά.
Το ίδιο συνέβη και πριν από μερικές ημέρες, όταν, για να προωθήσει ένα νέο σετάκι, η Rihanna το φόρεσε, μαζί με ροζ πασουμάκια με φτερά και ανέβασε τις φωτογραφίες στο Instagram με το σχόλιο: «Τρία λεπτά προσπαθώ να σκεφτώ λεζάντα, αλλά δεν μου έρχεται τίποτα…».
Μάλλον η απουσία λεζάντας δεν πείραξε κανέναν…
Photo: Flickr
Τομ Κρουζ: Σε καραντίνα – Συρροή κρουσμάτων στα γυρίσματα της νέας ταινίας του (Video)
Rihanna: Προκάλεσε αντιδράσεις στην Ινδία με μια φωτογραφία
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.