search
ΤΡΙΤΗ 19.08.2025 01:48
MENU CLOSE

Αγία Βαρβάρα: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 75χρονο (Video)

05.06.2021 13:29
agia-varvara

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή ο 75χρονος που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του, το βράδυ της Πέμπτης, στην Αγία Βάρβαρα.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο 75χρονος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του ανακριτή συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 75χρονος που ομολόγησε την πράξη του ισχυρίστηκε ότι είχε «συνεχώς διενέξεις» με την εν διαστάσει σύζυγό του για οικονομικά ζητήματα και ότι το βράδυ της Πέμπτης (3/6) την επισκέφτηκε προκειμένου να της ζητήσει να του «επιστρέψει κάποια χρυσαφικά».

«Άρχισε να μου μιλάει απαξιωτικά και με έβρισεΘόλωσαΈβγαλα το πιστόλι και την πυροβόλησα», φέρεται να υποστήριξε ο κατηγορούμενος.

Σε ερώτηση για το πού βρήκε το όπλο, ισχυρίστηκε πως το είχε εντοπίσει τυχαία σε μια μετακόμιση. Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε δεν είχε άδεια οπλοφορίας ούτε είχε δηλώσει ποτέ του το όπλο στις Αρχές.

«Για φορολογικούς λόγους της είχα γράψει όλη τη περιουσία, δηλαδή το καθαριστήριο και τα σπίτια. Μετά το διαζύγιο δεν δέχτηκε να μου δώσει τίποτα πίσω και πλήρωνα και δόση για το δάνειο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Γλυκά Νερά: Νέο βίντεο με ύποπτο Ι.Χ. – Ληστεία «καρμπόν» σε συνάδελφο του πιλότου (Videos)

Παραλήρημα Μπαλάσκα για εγκληματικότητα: Η Δικαιοσύνη είναι το πρόβλημα, όχι η Αστυνομία (Video)

Άλιμο: Συνελήφθη ο άνδρας που πυροβόλησε κατά πολυκατοικίας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.08.2025 01:45