search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 16:49
MENU CLOSE

Aνεμβολίαστοι 9 στους 10 νοσηλευόμενους με Covid-19 (Video)

05.06.2021 22:41
Hospital_new

Προβληματισμός επικρατεί για το γεγονός ότι σύμφωνα με επίσημα στοιχεία από το μητρώο ασθενών Covid-19, η πλειοψηφία των ανθρώπων που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία είναι ανεμβολίαστοι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατάφερε να εξασφαλίσει ο ΣΚΑΪ, το 88-90% στις εισαγωγές των ασθενών στα νοσοκομεία είναι άνθρωποι που δεν έχουν εμβολιαστεί και κυρίως ηλικιωμένοι, ένα 8-9% είναι εμβολιασμένοι με την πρώτη δόση και μόνο ένα 2-3% είναι πλήρως εμβολιασμέ οι, αλλά πιθανόν με ήδη βεβαρυμμένη υγεία.

Τα στοιχεία αυτά αφορούν την περίοδο 12 Απριλίου με 2 Μαΐου. Σήμερα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 932 νέα κρούσματα, 35 θανάτους και 416 διασωληνωμένους, δηλαδή 29 λιγότερους από χτες.

Οι αριθμοί αυτοί δείχνουν ότι η επιδημιολογική κατάσταση αποκλιμακώνεται. Σημαντικό στοιχείο είναι και ο δείκτης θετικότητας που έπεσε στο 1,87% μετά από τόσο καιρό που ήταν γύρω στο 3%.

Ναύπακτος: Του πάτησε με το αυτοκίνητό του τη γάτα και τον πυροβόλησε στο στήθος

Διοικητής Νοσοκομείου Αγρινίου: Όλοι γνώριζαν – Είχα ζητήσει επανειλημμένα ενίσχυση (Video)

Νotam: «Σφραγίζεται» ο εναέριος χώρος της Ελλάδας για αεροπορικές εταιρείες της Λευκορωσίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 16:45