search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 05:29
MENU CLOSE

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ρεθύμνου Αμερικανός Τουρίστας ύστερα από πτώση του στο Φαράγγι της Πατσού

05.06.2021 18:31
Faraggi_new

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ρεθύμνου οδηγήθηκε βαριά τραυματισμένος Αμερικανός Τουρίστας μετά από πτώση κατά τη διάρκεια οργανωμένης ομαδικής πεζοπορίας στο Φαράγγι της Πατσού ή Αγίου Αντωνίου στο Αμάρι Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 65χρονος τουρίστας φέρει κατάγματα στον κάτω κορμό και ενώ αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Μία ομάδα δέκα τουριστών βρέθηκε για πεζοπορία στο φαράγγι, μεταξύ των οποίων και ο τραυματίας ο οποίος γλίστρησε και κατακρημνίστηκε σε απότομο, δύσβατο και βραχώδες σημείο. Οι συνοδοιπόροι του ενημέρωσαν τις αρχές οπότε και οργανώθηκε επιχείρηση για την ανάσυρσή του από κλιμάκιο της πυροσβεστικής Ρεθύμνου και άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ. Ο τραυματίας, γιατρός στο επάγγελμα, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από έναν της ομάδας που πραγματοποιούσαν την πεζοπορία, ο οποίος και εκείνος είναι ιατρός.

Το φαράγγι της Πατσού ή του Αγίου Αντωνίου, το οποίο βρίσκεται 8χλμ. από το ιστορικό Μοναστήρι του Αρκαδίου, αν και έχει πολλές παρεμβάσεις για τους πεζοπόρους και επισκέπτες του, παραμένει ένα αρκετά δύσκολο φαράγγι δεδομένων των σημείων που χαρακτηρίζονται στενά και δύσβατα.

Ρένος Χαραλαμπίδης: Στην πολιτική και μου έριξαν και τους έριξα (Video)

Σακχαρώδης Διαβήτης: Η κίνηση που απαλλάσσει από τα φάρμακα και ρυθμίζει την πίεση

Σε 59χρονη Βολιώτισσα ανήκει η σορός που βρέθηκε στο λιμάνι της πόλης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07