search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:33
MENU CLOSE

Τουρκία: Ο αρχιμαφιόζος Πεκέρ «σφυροκοπά» ξανά τον Ερντογάν – «Στηρίζουν ρατσιστές στη Βόρεια Μακεδονία» (Video)

06.06.2021 12:55
peker_turkey_new

Δεν έχει τέλος το «σφυροκόπημα» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από τον αρχιμαφιόζο Σεντάτ Πεκέρ.

Σε νέο βίντεο, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στην Τουρκία Μανώλη Κωστίδη, ο Πεκέρ κάνει λόγο για τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Serdar Ekşi, ο οποίος έχει παντρευτεί μια ανιψιά του Ερντογάν και ανέφερε πως ένας καταζητούμενος  για οργανωμένο έγκλημα από την Τουρκία και από τις ΗΠΑ βρέθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών για να συναντηθεί με τον Υπουργό. Σύμφωνα με τον ίδιο τον κάλεσε ο Σουλειμάν για να τον βοηθήσει και ο καταζητούμενος διέφυγε στο εξωτερικό. 

Παράλληλα, ο αρχιμαφίοζος δήλωσε ότι ο βουλευτής Μετίν Κιουλούκ του ΑΚP έχει χρηματοδοτηθεί πολλές φορές από το ίδιο. «Του έβαζα λεφτά στο πορτμπαγκάζ» λέει χαρακτηριστικά. 

Επίσης σημείωσε πως ο όμιλος CNN Turk που ανήκει στον Ντεμιρ Ορεν δεν εξαγοράστηκε ποτέ και ότι γίνανε όλα με ένα δάνειο με 750 εκατ. δολάρια το οποίο δεν έχει αποπληρωθεί ποτέ και ότι όλοι οι καφέδες  που μοίραζε ο Τούρκος πρόεδρος στις εκλογές ήταν δικοί του «Δικοί μου ήταν, από το δικό μου εργοστάσιο. Εσείς δεν πληρώσατε ποτέ

Ο αρχιμαφιόζος λέει ακόμα ότι η Τουρκία στέλνει λεφτά μέσω μια μη κυβερνητικής οργάνωσης στην Βόρεια Μακεδονία σε ακραίους ρατσιστές που βιάζουν γυναίκες και δεν βοηθάει τους πραγματικούς μουσουλμάνους  και επιμένει στην θεωρία του για την οργάνωση μισθοφόρων που όπως λέει έχει πάει στην Συρία και έχει βοηθήσει τους τζιχαντιστές. 

Τουρκία: Ο μαφιόζος Πεκέρ απειλεί ξανά τον Ερντογάν – «Όπλα στην Αλ Νούσρα, ‘’έριξε’’ τον Σάρατζ» (Video)

Απειλεί ξανά ο Ερντογάν: Θα βγάλω σύντομα το Γιαβούζ για γεωτρήσεις στη Μεσόγειο (Video)

Κατρούγκαλος: Πατριωτική στάση είναι η επιδίωξη έντιμης λύσης με την Τουρκία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15