search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:18
MENU CLOSE

Πέτρος Στάθης: Το «χρυσωρυχείο» Nammos Dubai και τα νέα πρότζεκτ σε εστίαση και ακίνητα

07.06.2021 13:50
stat

Ο Έλληνας επιχειρηματίας Πέτρος Στάθης, που έχει περάσει και από την προεδρία της ΑΕΚ, ανακοίνωσε τα επόμενα βήματα του τόσο στον κλάδο της εστίασης, καθώς είναι συνιδιοκτήτης μεταξύ άλλων του γνωστού κέντρου διασκέδασης Nammos στο Ντουμπάι, αλλά και στην ανάπτυξη οικιστικών ακινήτων.

Ειδικά για το Nammos στο οποίο είναι συμμέτοχος (μαζί με τον Ζαννή Φρατζέσκο και τον Σάμι Ιμπραήμ), ο κ. Στάθης ανέφερε ότι πραγματοποίησε πωλήσεις άνω των 20 εκατ. ευρώ το πρώτο τετράμηνο του 2021, παρά τα μέτρα για τον Covid-19, το Ραμαζάνι και το γεγονός ότι λειτούργησε χωρίς ζωντανή μουσική.

Ήδη στον κλάδο της εστίασης το χαρτοφυλάκιο της Monterock περιλαμβάνει τα Nammos Riyadh, Nammos Dubai, COYA Mykonos, NOBU Montenegro, ενώ ετοιμάζει ακόμα ένα νέο ξενοδοχείο και εστιατόριο Nobu, καθώς και δύο νέα Nammos.

Επίσης σύμφωνα με ρεπορτάζ του imerisia.gr, πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να ξεκινήσει επιχειρηματικές δραστηριότητες στη Σερβία, προχωρώντας παράλληλα στην πώληση της Universal Capital Bank που έχει έδρα την Ποντγκόριτσα.

Ο κ. Στάθης θεωρεί πολύ εντυπωσιακή την ανάπτυξη του Βελιγραδίου, όπου σκοπεύει να ανοίξει ένα exclusive εστιατόριο. Παράλληλα ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στο mega project της σερβικής πρωτεύουσας, το Belgrade Waterfront.

Πρόκειται για ένα οικιστικό έργο προϋπολογισμού 3 δισ. ευρώ το οποίο αφορά σε κατασκευή 7.000 κατοικιών, με δυνατότητα φιλοξενίας 14.000 ανθρώπων. Εκτείνεται σε μια μεικτή περιοχή κατασκευών 1,8 εκατ. τετραγωνικών μέτρων, ενώ η τιμή ανά διαμέρισμα είναι στα επίπεδα των 2.950 ευρώ/τ.μ. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, έχουν ήδη πουληθεί 4 κτίρια κατοικιών (με περίπου 870 διαμερίσματα).

Στα χέρια του «Mr Nammos» περνάει το Hilton Κύπρου μέσω της Prodea

Πέτρος Κωστόπουλος: Τι απαντά για το ταξίδι του στο Ντουμπάι

Στ. Πέτσας: Καραντίνα για όσους επιστρέφουν από το πάρτυ του Nammos στο Ντουμπάι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:17