search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 16:39
MENU CLOSE

ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας και συλλαλητήριο την Τετάρτη, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου Χατζηδάκη

13.06.2021 14:27
doe_new

Στάση εργασίας και συλλαλητήριο εξήγγειλε για την Τετάρτη 16 Ιουνίου, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου Χατζηδάκη για τα εργασιακά, η ΑΔΕΔΥ.

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «αποφάσισε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων, για το απεργιακό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης, τη μέρα ψήφισής του, Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021, με παλλαϊκό συλλαλητήριο, ώρα 16:00 μαζί με το Εργατικό Κέντρο της Αθήνας.»

Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των εργαζομένων του Δημοσίου στο συλλαλητήριο κηρύσσει Στάση Εργασίας την Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021, σε όλο το Δημόσιο από τις 12:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου.

«Αυτό το νομοσχέδιο πρέπει να αποσυρθεί! Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή, στην πλατεία Συντάγματος, ώρα 16:00», αναφέρει η ΑΔΕΔΥ, καλώντας τα νομαρχιακά της τμήματα σε συνεργασία με τα εργατικά κέντρα να πραγματοποιήσουν αντίστοιχες συγκεντρώσεις στην Περιφέρεια.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Αντί για ανθρώπινη δουλειά και παιδικούς σταθμούς, «πατρίς-θρησκεία-επιχείρηση-οικογένεια»

Ηλιόπουλος: Με εντολή Μητσοτάκη η φίμωση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή

Τσίπρας: Τέρμα η άμυνα, να περάσουμε στην αντεπίθεση στηρίζοντας τους εργαζόμενους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 16:36