search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:56
MENU CLOSE

Τροχαίο – σοκ στην Πειραιώς: Αυτοκίνητο χτύπησε 12χρονο – «Παλεύει» διασωληνωμένο στην εντατική

13.06.2021 11:36
troxaio_peiraiws

Τροχαίο – σοκ σημειώθηκε στην Πειραιώς, το μεσημέρι του Σαββάτου, καθώς, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το STAR, αυτοκίνητο χτύπησε 12χρονο που επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο.

Στα πλάνα φαίνεται το μαύρο αυτοκίνητο με σπασμένο το παρμπρίζ. Όλα έγιναν όταν το παιδί με φαγώσιμα που μόλις είχε αγοράσει, επιχείρησε να περάσει κάθετα τη Λεωφόρο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όταν είδε το τρόλεϊ να σταματάει μπροστά του θεώρησε ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να περάσει απέναντι. Ο οδηγός του τρόλεϊ ισχυρίστηκε ότι το παιδί βρισκόταν πίσω από το όχημα.

«Να γίνει καλά το παιδί»

«Δεν πρόλαβα να αντιδράσω γιατί δεν τον είδα», είπε ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε τον 12χρονο, εμφανώς σοκαρισμένος από όσα έγιναν.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε: «πάτησα και φρένο, αλλά δεν υπήρχε κανένα περιθώριο. Για ένα δευτερόλεπτο είδα το παιδί να βγαίνει τρέχοντας κάθετα στην Πειραιώς. Έκανα ό,τι μπορούσα όσον αφορά στο φρένο και το τιμόνι αριστερά, αλλά τον πέτυχα στην άκρη, τη δεξιά άκρη του αυτοκινήτου. Κοίταξα αμέσως τον καθρέφτη. Το παιδί δεν έφυγε μπροστά, αλλά από πάνω».

Όπως υποστήριξε ο οδηγός, το παιδί «είχε χτυπήσει στο κεφάλι, ήταν σοκ, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να γίνει καλά το παιδί».

Ο 12χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργείο.

Αστυνομικοί της Τροχαίας διενεργούν έρευνες για να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Σορός γυναίκας, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή του Αλίμου

Τοξίνες: Αυτές οι τροφές τις απομακρύνουν από το αίμα

Και ο Θεοχάρης κατά του Συνεδρίου Γονιμότητας: Με έβαλαν ομιλητή χωρίς να το έχω αποδεχτεί (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:56