search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:39
MENU CLOSE

Euro 2020: Αμφίρροπα ματς σε Γλασκώβη, Αγία Πετρούπολη και Σεβίλλη – Τι θα δούμε σήμερα (Videos)

14.06.2021 12:35
euro

Αμφίρροπες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η τέταρτη μέρα του Euro 2020, καθώς οι αναμετρήσεις της Δευτέρας (14/6) σε Δ’ και Ε’ Όμιλο δεν φαίνεται να έχουν ξεκάθαρα φαβορί.  

Από το 1998 – και το Παγκόσμιο Κύπελλο της Γαλλίας – έχει να εμφανιστεί σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης η Σκωτία. Έχοντας το αβαντάζ της έδρας ευελπιστεί πως θα συνοδεύσει με νίκη την επιστροφή της, καθώς στην πρεμιέρα της στον Δ’ Όμιλο υποδέχεται την Τσεχία του Γιάροσλαβ Σίλχαβι, την οποία νίκησε δις στο πλαίσιο του NationsLeague.  

Με «όπλο» τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, η Πολωνία θα προσπαθήσει να… μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις της στον Ε’ Όμιλο. Ο φορ της Μπάγερν Μονάχου είχε σκοράρει στις δυο προηγούμενες διοργανώσεις και φιλοδοξεί να κάνει το ίδιο και απέναντι στη Σλοβακία που θα στηριχθεί στην εμπειρία των Μάρεκ Χάμσικ και Ρόμπερτ Μακ.  

Ισπανία και Σουηδία έχουν συναντηθεί αρκετές φορές εσχάτως – πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους αυτές για την προκριματική φάση του EURO, με τους «φούριας ρόχας» να κερδίζουν 3-0 στη Μαδρίτη και να αποσπούν στο φινάλε ισοπαλία με 1-1 στη Στοκχόλμη. Αήττητη εντός έδρας από τον Οκτώβριο του 2018 η ομάδα του Λουίς Ενρίκε που, ωστόσο, ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον Covid-19.

Κάτι που σκοπεύει να εκμεταλλευτεί η παρέα του Μάρκους Μπεργκ για να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του Ε’ Ομίλου.  

Νίκησαν τα φαβορί την Κυριακή

Έστω και δύσκολα, την Κυριακή τα φαβορί επιβεβαίωσαν τον τίτλο και μπήκαν με το δεξί στην διοργάνωση.

Η Αγγλία νίκησε 1-0 την Κροατία με γκολ του Στέρλινγκ ενώ η Αυστρία με δύο γκολη προς το τέλος της αναμέτρησης μετέτρεωε το 1-1 με την Βόρεια Μακεδονία σε 3-1.

Τέλος, το βράδυ, με ένα χορταστικό δεύτερο ημίχρονο όπου σημειώθηκαν 5 γκολ, η Ολλανδία τελικά υπέταξε με 3-2 την Ουκρανία του Αντρέι Σεφτσένκο.

Διαβάστε επίσης:

Το πρώτο μήνυμα του Κρίστιαν Έρικσεν από το νοσοκομείο: «Δεν τα παρατάω»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Έχασε» τη γιαγιά του 5 λεπτά πριν τον τελικό – Η συγκινητική ανάρτηση

NBA: Ισοφάρισαν σε 2-2 οι Μπακς με τρομερό Αντετοκούνμπο (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01