search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:11
MENU CLOSE

Euro 2020: Τριάρα η Πορτογαλία, ρεκόρ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο (Videos)

15.06.2021 20:57
ronaldo-new

Με αρκετές φάσεις αλλά και τις ευκαιρίες να έρχονται βροχή, η Πορτογαλία κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το πρώτο παιχνίδι ενός ομίλου φωτιά (Γαλλία, Γερμανία, Πορτογαλία, Ουγγαρία) για το Euro 2020.

Άκαρπο το πρώτο ημίχρονο και για τις δυο ομάδες με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Ντιόγκο Ζότα αρκετά κινητικούς, αλλά και έναν εκπληκτικό Πέπε στην άμυνα, χωρίς όμως κανένα τέρμα.

Το δεύτερο ημίχρονο, έδειχνε στην αρχή του μια απ’τα ίδια, αλλά τελικά φαίνεται πως οι Πορτογάλοι κρατούσαν το καλύτερο για το τέλος.

Το 1-0 ήρθε με ένα τυχερό γκολ, από τον Γκερέιρο στο 84′ για να διπλασιάσει τα τέρματα ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 87′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και χωρίς να σταματά εκεί. Στις καθυστερήσεις, σκόραρε το 3ο γκολ για τους Πορτογάλους.

Το τυχερό γκολ του Γκερέιρο:

Το πέναλτι του Κριστιάνο:

Με το εύστοχο πέναλτι απέναντι στον Γκουλάκσι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 10 γκολ σε όλα τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και έγινε ο πρώτος σκόρερ ever στο τουρνουά της UEFA, ξεπερνώντας τον Μισέλ Πλατινί που είχε εννέα.

Παράλληλα, έγινε ο πρώτος παίκτης που λαμβάνει μέρος σε 5 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, ενώ έγινε και ο πρώτος που έφτασε τις 39 συμμετοχές σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις (Euro και Μουντιάλ), ξεπερνώντας τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ (38).

Μπορεί να υπάρχουν αμφιβολίες για το κατά πόσο είναι onside ο Κριστιάνο την ώρα που παραλαμβάνει την πάσα αλλά το αποτέλεσμα μετράει με την Πορτογαλία να κάνει το 3-0 στις καθυστερήσεις.

Τα highlights της αναμέτρησης:

Φουντώνουν τα σενάρια για την προέλευση του κορωνοϊού – Νέο βίντεο με νυχτερίδες σε εργαστήριο της Ουχάν

Euro 2020: Ο εκνευρισμός του Ρονάλντο με την… Coca Cola που έγινε viral (video)

Κρίστιαν Έρικσεν: «Νιώθω καλά» – Η πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:10