search
ΤΡΙΤΗ 21.10.2025 14:49
MENU CLOSE

Euro 2020: Με φινέτσα η Ιταλία, 3-0 την Ελβετία (Video)

17.06.2021 00:22
italy_euro-new

Ο αγώνας για τη δεύτερη αγωνιστική του Euro, έγινε στο Ολίμπικο της Ρώμης. Η Ιταλία πέρασε ένα άνετο και ήρεμο βράδυ απέναντι στην Ελβετία την οποία και κέρδισε με 3-0. Τα γκολ για την Ιταλία έβαλαν ο Λοκατέλι στο 26′ και στο 52′, ενώ ο Ιμόμπιλε στο 89′ έγραψε το τελικό σκορ.


Έτσι η «squadra azzurra», έφτασε στις δυο νίκες και είναι η πρώτη ομάδα από όσες συμμετέχουν στη διοργάνωση που πέρασε στον επόμενο γύρο. Πρόσωπο της αναμέτρησης και αποκάλυψη για τους Ιταλούς ήταν ο 23χρονος μέσος της Σασουόλο, Μανουέλ Λοκατέλι, που σημείωσε τα πρώτα δύο τέρματα της ομάδας του.

ΙΤΑΛΙΑ: Ντοναρούμα, Ντι Λορέντζο, Μπονούτσι, Κιελίνι (24′ Ατσέρμπι), Σπινατσόλα, Μπαρέλα (87′ Κριστάντε), Ζορζίνιο, Λοκατέλι (86′ Πεσίνα), Μπεράρντι (70′ Τολόι), Ιμόμπιλε, Ινσίνιε (69′ Κιέζα)

ΕΛΒΕΤΙΑ: Σόμερ, Ελβέντι, Σερ (58′ Ζουμπέρ), Ακάντζι, Εμπαμπού (58′ Βιντμέρ), Φρόιλερ (84′ Σο), Τζάκα, Ροντρίγκεζ, Σακίρι (78′ Βάργκας), Σεφέροβιτς (46′ Γκαβράνοβιτς), Εμπολό

Euro 2020: Λύγισε τη Φινλανδία κι έμεινε ζωντανή η Ρωσία (Videos)

Η Μαρία Σάκκαρη μιλάει για την προσωπική της ζωή με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο σταρ του Euro που …γκρεμίζει την Coca Cola (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.10.2025 14:48