search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:39
MENU CLOSE

Άρης Σερβετάλης: Στις Άγριες Μέλισσες ο ηθοποιός; (Video)

18.06.2021 12:18
aris-servetalis-new

Στις αρχές Ιουλίου οι πρωταγωνιστές στις «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν στο… Διαφάνι, καθώς τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς ξεκινούν.

Την ώρα, ωστόσο, που οι ηθοποιοί απολαμβάνουν στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης, ο σκηνοθέτης της σειράς Λευτέρης Χαρίτος βρίσκεται σχεδόν καθημερινά στα Studio Κάππα, αναζητώντας τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στον τρίτο της κύκλο της σειράς.

Επειτα από τον Δημήτρη Μοθωναίο που βρίσκεται πολύ κοντά σε μια συμφωνία, ένας ακόμη πολυαγαπημένος ηθοποιός εθεάθη στα studio Κάππα. Πρόκειται για τον Άρη Σερβετάλη ο οποίος έπειτα από την επιτυχημένη του παρουσία στο μακρινό «Είσαι το ταίρι μου», έχει επιλέξει να απέχει από τις εμπορικές και τηλεοπτικές δουλειές, διαγράφοντας μια πολύ αξιόλογη πορεία στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

Ο ηθοποιός την προηγούμενη εβδομάδα μίλησε με τον σκηνοθέτη της καθημερινής σειράς του ANT1 κι αν τελικά συμφωνήσει να ενταχθεί στο καστ της σειράς, τότε θα μιλάμε για μια ευχάριστη έκπληξη και κυρίως, μια ηχηρή τηλεοπτική επιστροφή!

Έλλη Στάη: Η μάχη με την κατάθλιψη και η πιο δύσκολη στιγμή της στην τηλεόραση (Video)

Τηλεόραση: Η Γλυκερία στο «Σπίτι με το MEGA»

Έκτακτο «Φως στο Τούνελ» για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:34