search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 19:33
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: Το χρονικό από τη δολοφονία μέχρι την ομολογία

18.06.2021 17:21
glykanera2

«Ένιωθα για πέντε λεπτά τον πνιγμό της Καρολάιν» είπε ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστοπούλος για τον μαρτυρικό θάνατο της 20χρονης μητέρας, ο οποίος κατά την απολογία του δήλωσε ότι είχε περάσει τα χέρια του στο λαιμό της συζύγου του.

Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, που έγινε γνωστό τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου περιγράφηκε σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

To χρονικό του εγκλήματος

00.00: Τα μεσάνυχτα η Καρολάιν έφυγε από το σαλόνι και πήγε στη σοφίτα της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά.

00.25: Εικοσιπέντε λεπτά αργότερα η άτυχη φοιτήτρια έστειλε sms στον πιλότο, στο οποίο τον αποκαλούσε στα αγγλικά, ανόητο.

00.30: Από τις κάμερες φαίνεται ο πιλότος ξαπλωμένος στον καναπέ του σαλονιού να κρατάει αγκαλιά το μωρό.

01.30: Μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα ο κατ’ ομολογία δράστης αφαιρεί την κάρτα μνήμης από το καταγραφικό μηχάνημα του κλειστού συστήματος παρακολούθησης. Στο σημείο αυτό φαίνεται ότι έχει αρχίσει να σχεδιάζει τη δολοφονία της συζύγου του.

04.00: Ο 33χρονος ανεβαίνει στη σοφίτα. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ξαπλώνει δίπλα στη γυναίκα του, έχοντας βάλει το 11 μηνών κοριτσάκι αναμεσά τους. Εκείνη την στιγμή ξυπνάει η Καρολάιν και του ζητάει να φύγει από το κρεβάτι. Σε εκείνο το σημείο της επιτέθηκε και την ακινητοποίησε.

04.11: Η ώρα του κακού. Ο θάνατος της Καρολάιν. Λίγη ώρα αργότερα, ο δολοφόνος έπνιξε τον σκύλο της οικογένειας στην σκάλα του σπιτιού.

06.16: Ο πιλότος τηλεφωνεί στην Άμεση Δράση. Εκείνη τη στιγμή δεν ήταν δεμένος όπως αρχικά είχε πει. Έχοντας κολλήσει μια μονωτική ταινία στο στόμα ξεκίνησε να θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο συγκάλυψης της δολοφονίας της Καρολάιν. Δέθηκε πρόχειρα και περίμενε την αστυνομία να τον βρει και να τον λύσεις. Εκείνη την στιγμή άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της συγκλονιστικής υπόθεσης που ξεκίνησε από την πρώτη του κατάθεση για ληστεία, μετά φόνου στις 11 Μαΐου έως χθες, 17 Ιουνίου όταν -μετά από πολύωρη κατάθεση- ομολόγησε την ενοχή του.

Ποια είναι τα λάθη που τον πρόδωσαν

Η εφαρμογή στο κινητό του πρόδωσε τον πιλότο καθώς έδειξε ότι υπήρχε κίνηση στη σοφίτα.

Το έξυπνο ρολόι και συγκεκριμένα η εφαρμογή στο βιομετρικό ρολόι-κινητό της Καρολάιν έδειξε την ώρα, στις 04.11 της 11ης Μαΐου, που άφησε η Καρολάιν την τελευταία της πνοή.

Ανακολουθία υπήρχε και στον χρόνο που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από το καταγραφικό του σπιτιού, την οποία κατέστρεψε και εξαφάνισε πετώντας την στην τουαλέτα.

Ο κατηγορούμενος ανέφερε στην κατάθεσή του ότι δεν υπήρχαν χρήματα στο σπίτι, ενώ τα χρυσαφικά τα έκρυψε σε σημείο εκτός του σπιτιού και μετά από μέρες τα πέταξε.

Γλυκά νερά: Αποτροπιασμός από την ομολογία του πιλότου: Κρέμασα το σκυλί για να γίνω πιο πειστικός, είχα κάνει πρόβα πώς θα δεθώ

Προκλητικός Μπαλάσκας για τον πιλότο: «Εάν μας έπαιρνε τηλέφωνο σε 6 χρόνια θα ήταν έξω» (Video)

Γλυκά Νερά: Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα στον δολοφόνο σύζυγο (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03