search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:06
MENU CLOSE

Στα σαγόνια του κροκοδείλου: Δραματική διάσωση νεαρής γυναίκας από την δίδυμη αδελφή της (Photo/Video)

18.06.2021 19:28
crocodile_new

Επιδεικνύοντας ηρωισμό και αυταπάρνηση μια νεαρή γυναίκα έσωσε την αδελφή της κυριολεκτικά μέσα από τα σαγόνια ενός κροκόδειλου.

Το εφιαλτικό για τις δύο νεαρές γυναίκες περιστατικό συνέβη σε λίμνη στο Πουέρτο Εσκονδίδο του Μεξικού, όπου οι αδελφές βρίσκονταν προκειμένου να παράσχουν εθελοντική εργασία σε καταφύγια ζώων.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, θύμα της επίθεσης του κροκόδειλου έπεσε η 28χρονη Μελίσα Λόρι, η οποία βρισκόταν μέσα στη λίμνη, όταν το τεράστιο ερπετό της έκανε μια πρώτη επίθεση και η νεαρή γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και βυθίστηκε κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Όμως η αδελφή της, Τζόρτζια, η οποία την αναζητούσε, έδρασε αστραπιαία: «Τον είδα να κολυμπά στην επιφάνεια. Μοιάζουν σαν να κινούνται αργά, αλλά κινούνται πολύ γρήγορα και όλα γίνονται πολύ ήσυχα». «Την άκουσα να ουρλιάζει και να την παρασύρει κάτω από την επιφάνεια» είπε η νεαρή γυναίκα

Και συνεχίζει την ανατριχιαστική αφήγηση: «Έπιασα το σώμα της και το τράβηξα προς το μέρος μου, προσπαθώντας να τη βοηθήσω να ανανήψει» όμως εκείνη την ώρα ο κροκόδειλος επέστρεψε και άρπαξε την αδελφή της από το πόδι, επιχειρώντας να την περιστρέψει και να την πάρει προς το μέρος του.

«Τον χτυπούσα στη μουσούδα και εκείνος άρπαξε τον καρπό και το χέρι μου», περιγράφει στη συνέχεια. Όπως λέει, χρειάστηκε να συνεχίσει τα χτυπήματα με το άλλο χέρι. «Δεν αισθάνομαι ήρωας» λέει, ωστόσο, χάρη στην επιμονή της η αδελφή της σώθηκε από τα σαγόνια του «τέρατος».

Η Μελίσα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και τέθηκε σε τεχνητό κώμα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η σηψαιμία που προκλήθηκε από τα τραύματα από τα δόντια του κροκόδειλου, ωστόσο, πλέον η κατάστασή της παρουσιάζει βελτίωση και δεν χρειάζεται μηχανική υποστήριξη στην αναπνοή της.

Τρόμος: Κροκόδειλος παραμονεύει ανυποψίαστο κολυμβητή (Video)

Κροκόδειλος κοιμόταν σε γήπεδο του γκολφ και ένα μπαλάκι «προσγειώθηκε» στην ουρά του – Και όμως πήγε άνθρωπος και το πήρε (Video)

Κροκόδειλος επιτίθεται σε τσιτάχ την ώρα που έπινε νερό και το κάνει μια χαψιά (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01