search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:23
MENU CLOSE

Θερινά σινεμά: Τρεις ταινίες που αξίζει να δείτε!

19.06.2021 20:13
Therino_new

Τρεις κινηματογραφικές προτάσεις που αξίζει να δείτε στους θερινούς κινηματογράφους.

«Ο άνθρωπος που πούλησε το δέρμα του»

Εγκλωβισμένος στον Λίβανο, ένας Σύριος επιτρέπει σε έναν Γάλλο καλλιτέχνη να του μετατρέψει την πλάτη σε έργο τέχνης, έτσι ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει στην Ευρώπη, να συναντήσει την αρραβωνιαστικιά του και να ζήσει επιτέλους ελεύθερα.

Τελικά γνωρίζει μεγάλη φήμη και αναγνώριση, ωστόσο, πόσο ελεύθερος είναι τώρα που, ως έργο τέχνης, είναι υποχρεωμένος να ξοδεύει τη ζωή του εκθέτοντας την πλάτη του σε μουσεία ανά τον κόσμο;

Ένα έργο που σατιρίζει τον κόσμο της τέχνης, ασκώντας παράλληλα κριτική στον τρόπο με τον οποίο η Δύση συνεχίζει να αντιμετωπίζει το προσφυγικό.

Σκηνοθεσία: Καουτέρ Μπεν Χανιά

«Αυτοί που εύχονται τον θάνατό μου»

Η Χάνα, μία αλεξιπτωτίστρια δασοπυροσβέστρια, προσπαθεί να ξεπεράσει τις τρεις ζωές που δεν κατάφερε να σώσει από τη φωτιά βρίσκοντας παρηγοριά στον πόνο που η ίδια προκαλεί στον εαυτό της. Όταν, όμως, συναντά ξαφνικά έναν νευρικό έφηβο μέσα στα αίματα, πρέπει να διασχίσει μαζί του χιλιόμετρα μέσα στο πυκνό δάσος.

Παγιδευμένοι ανάμεσα σε δύο αδίστακτους εκτελεστές και μία ανελέητη πυρκαγιά, η Χάνα καλείται να σώσει τόσο τον Κόνορ όσο και τον ίδιο της τον εαυτό. Πρόκειται για μια διασκευή του ομότιτλου best seller του Μάικλ Κορίτα.

Σκηνοθεσία: Τέιλορ Σέρινταν

«Παγιδευμένοι»

Δυο αστυνομικοί αναλαμβάνουν περιπολία σε μια γειτονιά που βράζει εξαιτίας ενός περιστατικού αστυνομικής βίας απέναντι σε μετανάστη.

Ύστερα από μια σειρά απρόβλεπτων περιστατικών, βρίσκονται παγιδευμένοι από αυτούς που υποτίθεται ότι κυνηγούν και εγκλωβισμένοι μέσα στις ίδιες τις πεποιθήσεις τους.

Σκηνοθεσία: Φρέντερικ Λούις Χβίιντ και Άντερς Όλχολμ

Ξεπέρασε τους 35 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα – Άστατος καιρός με τοπικές βροχές και την Κυριακή

Σκυλακάκης: Το Ταμείο Ανάκαμψης με τα πρώτα 7,5 δισ., κρίσιμο για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας

ΟΛΘ: Νεκρός λιμενεργάτης μετά από τραυματισμό από κλαρκ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:18