search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 02:15
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: Θρίλερ με την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη – Τι αναφέρει σε σημείωμα που άφησε στον αδελφό του

22.06.2021 14:06
dogiakis_new

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία μετά τη δήλωση εξαφάνισης του 53χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη από τα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 53χρονος άνδρας που έχει εξαφανισθεί από τη νύχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα άφησε σημείωμα στον αδελφό του, με το οποίο τον καθιστά κληρονόμο του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 53χρονος πήγε σε γάμο και έκτοκτε αγνοείται.

Στις 12:44 της Κυριακής είχε τελευταία φορά επικοινωνήσει με γυναίκα που προσέχει την μητέρα του. Ο 53χρονος την ρώτησε εάν η μητέρα του πήρε τα χάπια της πριν αυτός πάει στον γάμο. Από τότε τα ίχνη του χάθηκαν, ενώ και το  κινητό του είναι απενεργοποιημένο.

Ο επιχειρηματίας μαζί με τον αδελφό του είναι οι ιδιοκτήτες της επιτυχημένης ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα και λόγω του επικοινωνιακού ταμπεραμέντου του έχει καταφέρει να κάνει γνωστές τις γαστρονομικές απολαύσεις τους στην διάσημη πελατεία του.

Missing alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη στις 22 Ιουνίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Σταύρος Δογιάκης έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ8898, από τα Γλυκά Νερά.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. 

Περισσότερες πληροφορίες:

-Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης

-«Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000»

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Ωμός και κυνικός ο Αναγνωστόπουλος – «Αντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή…»

Σήμερα η απόφαση για τα self tests – Ποιοι φαρμακευτικοί σύλλογοι αντιδρούν στην παράταση διάθεσης

Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες ότι καθηγητής παρενοχλούσε ανήλικες μαθήτριες στο Ωδείο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:12