search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 00:22
MENU CLOSE

GNTM – Παρασκευή: Δουλεύω σε μαγαζί στη Μύκονο – Μόνο με το μόντελινγκ δε βγαίνει (Video)

22.06.2021 22:41
paraskevi-gntm

Η Παρασκευή από το GNTM φωτογραφήθηκε για καμπάνια αθλητικών ειδών διεθνούς φήμης.

Η πρώην παίκτρια του GNTM βρίσκεται στη Μύκονο και συνεχίζει τη δουλειά της με το μόντελινγκ εκεί. Παράλληλα, εργάζεται και σε ένα μαγαζί στη Μύκονο.

«Τον τελευταίο καιρό δουλεύω στη Μύκονο, δουλεύω σε ένα μαγαζί λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορωνοϊό. Μόνο με το μόντελινγκ αυτή τη στιγμή δεν βγαίνει, αλλά το μόντελινγκ είναι η βασική μου δουλειά, η λατρεία μου και εύχομαι να φτάσω ψηλά. Δεν θα τα παρατήσω ποτέ! Επέλεξα να κάνω μια δουλειά για να βγάλω κάποια πράγματα πέρα. Μέσα από το GNTM κατάφερα αυτή τη στιγμή να είμαι εδώ και να δουλεύω, οπότε το ότι επέλεξα για λίγο καιρό να κάνω αυτή τη δουλειά δεν σημαίνει ότι παρατάω το μόντελινγκ. Θέλω για λίγο να κάνω αυτή τη δουλειά να μπορέσω να βοηθήσω τον εαυτό μου, να βοηθήσω και την οικογένειά μου» δήλωσε η Παρασκευή στο Star.

«Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι, έχουμε και κάποιες ανάγκες, οπότε μέσα από τις δουλειές που κάνω τώρα προσπαθώ να βοηθάω και την οικογένειά μου. Και είμαι χαρούμενη! Πιστεύω ότι όλοι για να φτάσουμε κάπου, ξεκινάμε από τα χαμηλά» πρόσθεσε.

Όταν ο Αιμίλιος Χειλάκης σέρβιρε τον Ανδρέα Παπανδρέου: «Aφηνε το μηνιάτικό μου σε πουρμπουάρ, ήταν πολύ large» (Video)

Σκαραβαίος: Από τον Χίλτερ και τους ναζί στους… χίπηδες (Video)

Στο νοσοκομείο η Σοφία Βόσσου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 00:21